Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hazal Kaya-Ali Atay çiftinin oğulları Fikret Ali 2 yaşında! - Magazin haberleri
        1

        Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya, 2019 yılında oğlu Fikret Ali'yi kucağına almıştı. Anne olduktan sonra ekranlara ara veren Kaya, eşiyle birlikte oğlunun doğum günü için sürpriz bir parti düzenledi.

        2

        "DİKKAT, FİKO 2 YAŞINA GİRİYOR!"

        Çift, aileleri ve yakın arkadaşlarıyla birlikte Fikret Ali'nin yeni yaşını kutladı. Eşi ve oğluyla kamera karşısına geçen Hazal Kaya, kutlamadan fotoğrafları 6,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        Keyifli halleriyle dikkat çeken ünlü oyuncu, "Dikkat, Fiko 2 yaşına giriyor! İyi ki doğdun kalbim..." diye konuştu. Takipçileri Fikret Ali'ye kutlama mesajları yağdırdı. Ayrıca Kaya'nın gönderisi 560 binden fazla beğeni aldı. Baba-oğulun benzerlikleri ise dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "ONUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

        Her gün soluğu sette aldığını ifade eden Ali Atay, bu yoğun dönemde çocukları Fikret Ali ile çok zaman geçiremediklerinden yakınmıştı. Konuyla ilgili konuşan ünlü oyuncu, "O da kusura bakmayacak artık. Onun için çalışıyoruz. Sonuçta güzel iki proje geldi, onları kaçırmazdım." demişti.

        4

        "VERTİGO SANDIM, HAMİLEYMİŞİM"

        2019'da oğlunu dünyaya getiren Hazal Kaya da daha önce, "Planlı mı oldu?" sorusuna, "Çok istiyorduk. Vertigo diye hastaneye gittim, hamile olduğumu öğrendim." şeklinde yanıt vermişti.

        5

        "ANNELİĞİN KUTSANMASINDAN RAHATSIZ OLUYORUM"

        Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA)’nın Türkiye ofisine ait instagram hesabında canlı yayına katılan Kaya, ses getiren açıklamalarda da bulunmuştu. Kadınlara uygulanan psikolojik şiddeti eleştiren Kaya, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Doğurmak istemeyebilirdim. Bu beni daha az kadın yapmazdı. Anne olmak istemeyen kadınları daha az kadın yapmıyor. Anneliğin kutsanmasından çok rahatsız oluyorum. Bunun da kadınlara bir baskının yolu olduğunu düşünüyorum. Dünyada herhangi bir canlıya karşılıksız emek veren herkes benim için annedir.

        6

        Hazal Kaya-Ali Atay çiftinin oğulları Fikret Ali

        52

        Tolga Çevik ile çocukları Tan ve Tuna

        53

        Coşkun Sabah ile kızı Roza Sabah

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ