Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Henry Cavill: Sevişme sahneleri için susuz kaldım - Magazin haberleri
        1

        Geçen hafta yayınlanan ve son günlerin en çok konuşulan yapımı olan The Witcher'ın başrolü Henry Cavill, dizinin çekimleriyle ilgili ayrıntıları paylaştı.

        2

        Rivyalı Geralt karakterine hayat veren İngiliz oyuncu, çekimelerde daha gerçekçi görünmek için özel bir diyet uyguladığını söyledi.

        3

        Çıplak sahneler çekilmeden önce diyetinde su alımını minimuma indiren ve böylelikle kaslarının daha çok belli olduğunu söyleyen 36 yaşındaki oyuncu, şunları söyledi:

        4

        Diyet uygulamak çok zor, aç kaldığınız oluyor ama üç gündür su içmiyorsanız, sonuncu gün yakınınızdaki suyun kokusunu alabildiğiniz bir noktaya geliyorsunuz.

        5

        Yine de üç gün boyunca su yok. İlk gün bir ya da bir buçuk litre, ikinci gün yarım litre ve üçüncü gün su yok ve bu böyle devam ediyor.

        6

        Cavill, dizideki dövüş sahnelerinde dublör kullanmamayı tercih ettiğini belirtirken, "Bana göre karakterin aksiyon sahnelerinde varolması ve hikaye içinde karakterin olduğu tüm sahnelerde yer alabilmek benim için çok önemli" diyerek The Withcer için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.