Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Hepsiburada müşteri hizmetleri direk bağlanma 2020, telefon numarası kaç? - Merak Edilenler Haberleri

        Hepsiburada müşteri hizmetleri sayesinde site üzerinden çözüme kavuşturamadığınız tüm sorun ve sorularınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Makalemizin devamında Hepsiburada müşteri hizmetleri ile ilgili ayrıntıları bulabilirsiniz.

        Hepsiburada Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanmak

        Hepsiburada müşteri temsilcisine direk bağlanmak istiyor iseniz öncelikle cep telefonunuzdan ya da sabit hat üzerinden 0850 252 40 00 numaralı telefonu aramalısınız. Karşınıza çıkan operatör ile kısa sürede istediğiniz menüye geçiş yapabilirsiniz. Bunun için de siteye üye olduğunuz cep telefonunuzu mutlaka tuşlamalısınız. Yönlendirmeleri takip ettiğinizde Hepsiburada müşteri temsilcisine bağlanacaksınızdır.

        REKLAM

        Hepsiburada Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

        Türkiye’de büyük bir alışveriş ve e-ticaret sitesi olarak piyasada faaliyet gösteren Hepsiburada.com sitesinin müşteri hizmetleri haftanın yedi günü boyunca saat 08.00 ila 24.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.0850 252 40 00 numarasına ulaşım sağlamanız yeterli olacaktır.

        Hepsiburada Genel Müdürlük Telefon Numarası

        Hepsiburada.com genel müdürlük birimi İstanbul Şişli’de bulunmaktadır. Hepsiburada.com genel müdürlük birimine ulaşmak için 0850 252 40 00 numaralı hattı aramanız gerekmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Tuana Öztürk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ