Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hercai 37. son bölüm: Reyyan'a ne oldu? Hercai 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        Hercai 38. yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak ediliyor. Hercai'de heyecan dolu bir dölüm daha geride kaldı. Her şeye karşı inancını yitirenReyyan'ın yanında Miran onu yeniden hayata bağlamak için mücadele verdi. Hercai 37. son bölüm özeti ve 38. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

        HERCAİ 38. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hercai 38. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz ayrıntılar haberlerimizde yer alacak.

        HERCAİ 37. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Miran, Reyyan’la yeni bir hayat ister!

        REKLAM
        https://www.instagram.com/p/B99u0niKEa5/

        Yalanlardan uzak, yeni bir hayatın kapıları açmak isten Reyyan'ın verdiği karar hem ailesini hem de Miran'ı derinden etkiler. Sevdiği kadının zor zamanlarında yanına olup destek vermek isten Miran, Reyyan'ın acısını hafifletmek için kolları sıvar. Verdiği kararın ardından nereden başlayacağını bilemeyen Reyyan'a destek Fırat'tan gelir.

        Mezarlıkta bulduğu nottan sonra Azize'nin kendisini kandırdığından emin olan Gönül babaannesiyle yüzleşmek ve oyununu ortaya çıkarmak için önemli bir hamle yapar. Diğer yandan intikam planını yeniden canlandırmak isteyen Azize, Reyyan'ın üveyliğini kullanır ancak bu durum Reyyan ve Azize'nin karşı karşıya gelmesine neden olur. Ne olursa olsun Azize'nin durmayacağını, her fırsatta ailesine ve Miran'a zarar vereceğine bir kere daha emin olan Reyyan, Azize'ye meydan okur. Reyyan'ın güçlü duruşu karşısında ezilen Azize Aslanbey, bu sefer Reyyan'ı hiç beklemediği bir yerden vurmaya karar verir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ