Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hercai 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Reyyan, Miran'ı terk mi ediyor? Hercai 7. bölüm özeti

        Hercai 7. son bölümdeMiran'ın evli olduğu gerçeğiyle karşılaşan Reyyan, Azat'ın teklifini kabul ediyor.Bir yandan Miran'ın nikahlı bir karısı olduğu gerçeğiyle de baş etmeye çalışan Reyyan, Azat'ın kanatlarının altına mı giriyor? Tüm Şadoğlu Konağı'nı karşısına alarak Reyyan'ın elini tutan Azad'ın söyledikleri yüreklere dokunacak. PekiHercai 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        HERCAİ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Hercai 8. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hercai yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizden ulaşabilirsiniz.

        HERCAİ 7. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Azat, Reyyan'I kaçırıyor. Gönül de o sırada ve yaralanıyor. Miran onu hastaneye götürüyor. Miran, Reyyan'ın Azat ile gittiğine inanamıyor. Reyyan'ın gözlerinde aşkı bulduğunu söyleyen Miran, Reyyan'ın onu terk etmeyeceğini söylüyor. Ayrıca Azat ve Gönül'ün bağ evine nasıl geldiğini merak ediyor.

        Fırat, yaşananların Yaren'in başının altından çıktığını anlıyor ama Miran'a bir şey demiyor. Bu sırada Azat, Reyyan'I hastaneye götürüyor. Kendinde olmayan Miran ‘bırakma beni Miran' diye sayıklıyor. Azat, Miran'ın adını duyunca adeta yıkılıyor. Reyyan uyandığında Miran'I arayıp hesap sormak istiyor.

        Azat onunla konuşarak Gönül konusundaki endişelerini yok ediyor. Azat, Miran'ın evil olduğunu kanıtladığında ise gözyaşlarına boğularak ‘doğruymuş' diyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ