Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hercai dizisi oyuncuları kimler ve isimleri ne? Hercai nerede çekiliyor? İşte Hercai oyuncu kadrosu
        1

        Hercai her cuma ATV ekranlarında saat 20:00'da severleriyle buluşacak. Hercai dizisinin çekimleri Mardin - Midyat'ta yapılıyor.

        HERCAİ DİZİSİ KONUSU

        Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

        2

        HERCAİ DİZİSİ OYUNCULARI

        AKIN AKINÖZÜ - MİRAN ASLANBEY

        Aslanbey ailesinin soyunu devam ettirecek tek kişidir Miran Aslanbey. Babaannesi Azize Aslanbey tarafından intikam masallarıyla büyütülmüş, soğuk, mesafeli ama aynı zamanda güçlü ve zeki bir adamdır.

        3

        EBRU ŞAHİN - REYYAN ŞADOĞLU

        Hazar ve Zehra Şadoğlu'nun büyük kızıdır Reyyan. Masum, saf ve temiz bir genç kızdır. Ailesine ve etrafındaki herkese sevgiyle bağlıdır. Ancak annesinden babasından, kardeşinden gördüğü sevgiyi, dedesi Nasuh Şadoğlu'ndan asla görememiştir.

        4

        MACİT SONKAN - NASUH ŞADOĞLU

        Ailenin en büyüğü ve vazgeçilmez lideridir. Onun sözü bir emirdir. Karar verdikleri, söyledikleri hiçbir zaman ölçülmez, tartışılmaz, asla karşı çıkılmaz.

        5

        AYDA AKSEL - AZİZE ASLANBEY

        Aslanbeyler'in en büyüğüdür. Çok acılar görmüş geçirmiş, kocasını, üç oğlunu, iki gelinini gömmüş, kalbi nefretle katılaşmış, acımasız bir kadındır Azize. Tam yirmi yedi yıl önce bir intikam yemini etmiştir.

        6

        SERHAT TUTUMLUER - HAZAR ŞADOĞLU

        Şadoğlu ailesinin en büyük erkek evladı, babası Nasuh'un sağ koludur Hazar. Hükmü babasından sonra gelir ve herkesi bağlar. Dürüst, çalışkan, metanetli, sevilen, sayılan, güven duyulan bir adamdır.

        7

        GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU - SULTAN ASLANBEY

        Aslanbey ailesinin hayatta kalan tek gelini, Gönül'ün annesidir Sultan. Yokluktan gelmiş ve bey konağına hanım olmuştur. Azize'nin ardından Aslanbey ailesinin başına geçmek en büyük hayalidir.

        8

        TANSU TAŞANLAR - AZAT ŞADOĞLU

        Cihan ve Handan'ın oğludur. Şadoğlu soyunu sürdürecek tek kişidir. Hayatı boyunca kendisine söylenenleri yapmış, cesaretsiz davranmıştır Azat. Ondan ne istenirse istensin hiç itiraz etmemiş, ailesine ve onların inandıklarına hiç karşı çıkmamıştır.

        9

        OYA UNUSTASI - GÖNÜL ASLANBEY

        Aslanbey ailesinin iki kız torunundan biri, Sultan ve Vahit'in tek çocuğudur. Güzel ve öfkeli bir genç kızdır Gönül. Daima duygularıyla hareket eder. Tek hayali büyük bir aşk, sevdiği gibi sevilmek ister.

        10

        GÜLÇİN HATIHAN - HANDAN ŞADOĞLU

        Bazı insanlar kendi tahtını yaptığı gibi bahtını da bırakmaz şansa…

        11

        SERDAR ÖZER - CİHAN ŞADOĞLU

        Nasuh Şadoğlu'nun küçük oğludur. Abisi Hazar'la bir yarışın içinde sayar kendini. Sürekli kendini ispat çabasındadır. Hazar gibi saygı gören, sözü dinlenen bir adam, babasının en çok güvendiği oğlu olmak ister ama beceremez bir türlü.

        12

        FERİDE ÇETİN - ZEHRA ŞADOĞLU

        Hazar Şadoğlu'nun karısı, Reyyan ve Gül'ün anneleridir. Kocasına ve çocuklarına büyük bir sevgi ve sadakatle bağlıdır Zehra. Yumuşak başlı bir insan olmasına rağmen evlatlarına karşı bir tehdit sezdiğinde aslan kesilir. kendini kızlarının ve kocasının mutluluğuna adamış bir anne ve vefakâr bir eştir.

        13

        CAHİT GÖK - FIRAT DEMİRALP

        Aslanbey Konağı'nda büyümüştür Fırat. Miran'ın bu hayattaki tek dostu olmuş, Kars'ta Miran ile kardeş gibi büyümüşlerdir. Miran'ın nesi varsa Fırat'ın da olmuş, Azize, Fırat'ı öz torunundan hiç ayrı görmemiştir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ