Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Holly Madison: Müstehcen ve görgüsüz bir yaşamın içindeydim
        1

        Bir zamanlar şöhret olmak isteyen birçok genç kızın hayallerini süsleyen o gösterişli Playboy Malikanesi'nde neler olup, bittiği ilk kez bu kadar ayrıntılı şekilde gün yüzüne çıktı.

        Yıllar önce o malikanenin sakinlerinden biri olan Amerikalı model Holly Madison (41), o evde yaşananları kendi deneyimleriyle gözler önüne serdi.

        2

        Madison, "Secrets of Playboy" (Playboy'un Sırları) adlı belgesele konuk oldu. Holly Madison, belgeselde hem malikanenin hem de Playboy dergisinin sahibi Hugh Hefner'in kanatları altında geçirdiği yaşamı anlattı.

        3

        BELGESELDE ANLATTI

        2022 yılının ocak ayında ekrana gelecek olan "Secrets of Playboy" (Playboy'un Sırları) adlı belgeselin konuklarından biri olan Holly Madison, 2001 ile 2008 arasında dergi için sayısız poz verdi. Bu süre içinde "Playboy Güzeli" olarak anılan Madison, o malikanenin sakinlerinden biri olduğu sırada yaşadıklarını açıkladı.

        4

        "BU BASKI ALTINDA KIRILDIĞIMI HİSSETTİM"

        Bir dönem Hugh Hefner'ı sevgilisi olan Madison, o malikanede yaşadığı dönemde üzerinde müthiş bir baskı hissettiğini dile getirdi. Holly Madison, "Bu baskı altında kırıldığımı hissettiğim ve herkes gibi görünmem gerektiğini düşündüğüm bir noktaya geldim." şeklinde konuştu.

        5

        "ÖFKEDEN DELİRDİ"

        Holly Madison, altı ay boyunca hepsi dolgun ve kıvrımlı vücutlara sahip, sarı saçlı, birbirine benzeyen kadınlarla birlikte yaşadıktan sonra kendine güvenini artırmak için bir değişiklik yaptırdığını anlattı.

        Sırf bu yüzden saçlarını kestirdiğini söyledi Madison, Hugh Hefner'ın onu yeni saç modeliyle gördüğü zaman öfkeden deliye döndüğünü dile getirdi.

        O onları anlatan Holly Madison, "Bağırıp, çağırmaya başladı ve bu saç modelinin beni yaşlı ve değersiz gösterdiğini söyledi." dedi.

        6

        Madison'ın bu anlattıklarını, Hugh Hefner'in arkadaşı Jonathan Baker da doğruladı. Baker, "Onun saçlarını kestirdiği zamanı hatırlıyorum. Hugh, bu yüzden çok mutsuz oldu." ifadelerini kullandı.

        Madison ile birlikte "Girls Next Door" adlı şovda kamera karşısına geçen Bridget Madquardt da Hugh Hefner'in Madison'a karşı zaman zaman çok kaba olduğunu belirtti.

        Marquardt, konuyla ilgili, "Bir keresinde kırmızı ruj sürdü ve bu da Hugh Hefner'i öfkelendirdi. Söylediğine göre kırmızı ruju hiç sevmezdi ve Holly'nin hemen gidip, o ruju silmesi gerekti." şeklinde konuştu.

        7

        Marquardt, Playboy Malikanesi'nde yaşamanın Madison için giderek daha gerilimli bir hale geldiğini, depresyona girdiğini ve tavırlarının giderek değiştiğini de sözlerine ekledi.

        8

        "GENÇ KIZLARA UYUŞTURUCU VERİP, BİRLİKTE OLUYORLARDI"

        Ayrıca belgesele göre; Hugh Hefner'ın tuhaf hayat tarzına dahil olmayı tehlikeli bir seçim olarak gören tek kişi Holly Madison değil. 1976-1981 yılları arasında Playboy Malikanesi'nde yaşayan Hugh Hefner'ın eski sevgilisi Sondra Theodore da kapalı kapılar ardında yaşanan başka bir gerçeği dile getirdi.

        Hefner'ın malikanede uyuşturucu kullanıldığı iddialarını hep reddettiğini söyleyen Theodore, bunun büyük bir yalan olduğunu açıkladı. Onun iddiasına göre; bazı erkeklerin, genç kızlara uyuşturucu verip, onları etkisiz hale getirdiğini ve sonra da onlarla cinsellik yaşadığını ileri sürdü.

        9

        "Playboy'un Sırları" adlı belgesel, ünlü malikanenin yüksek duvarları ve kapalı kapıları ardında 60 yıldır saklanan cinsel saldırılar, fuhuş, intihar ve cinayetleri de ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ