Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçimizdeki Ateş son bölüm yayınlandı! ATV ile İçimizdeki Ateş 3. son bölüm full izle
        1

        Fabrika Yapım imzalı, ilk bölümü 23 Haziran 2022 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan İçimizdeki Ateş dizisinin yönetmenliğini Murat Onbul'un üstlenirken, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün kaleme alıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosu ile İçimizdeki Ateş son bölümü erişime açıldı. İşte İçimizdeki Ateş 3. son bölüm hakkında merak edilenler...

        2

        İÇİMİZDEKİ ATEŞ 3. SON BÖLÜM İZLE!

        İçimizdeki Ateş 3. son bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. İçimizdeki Ateş son bölüm izlemek için ATV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        İÇİMİZDEKİ ATEŞ 3. BÖLÜM ÖZETİ

        Avukat adaylarının başı dertte

        Ege'nin müthiş planıyla kavga anının videosunu Doğan Yener'e gönderen kişinin kim olduğu ortaya çıkar. Ege stajlarını yakacak videoyu Doğan Yener'den gizlemeye çalışır.

        Mert ve Bahar, Doğan Yener'den gizli onun davasına yardımcı olabilmek için iz sürerken başları fena halde belaya girer. Hale, Tahsin'i bir kadınla görür ve hiç zaman kaybetmeden annesine gördüklerini anlatır. Nuran, Tahsin'i takip eder ve onun karanlık yüzünü ortaya çıkaracak bir ipucu yakalar. Diğer yanda Mert ve Bahar, Doğan Yener'den gizli olarak onun davasına yardımcı olabilmek için iz sürer ancak başları fena halde belaya girer.

        Doğan ve Tülin'in kızları İpek'in ölümüne sebep olan gerçek katil ortaya çıkacak mıdır? Hale, annesini terk edebilecek mi? Nuran kızını kaybetmemek için Tahsin'den vazgeçebilecek mi? Bahar, Mert'e evlerinin ipotek olduğunu söyleyecek mi? Bu durum ikili arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecek?

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ