Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İçişleri Bakanı Soylu'dan drift yapan sürücüye mesaj

        Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri,cumartesi günü sosyal medyada paylaşılan bir videoda, sokağa çıkma yasağına rağmen dışarı çıkan ve drift yaparaktehlikeli araç kullanan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. 'Polise yakalanmadan' başlığıyla paylaşılan görüntüde sürücü, "Günlerdir çalışmıyorum. Ekmek alma bahanesiyle kendimi tedavi edeceğim. Sizi de." demesinin ardından aracını çalıştırdığı ve boş yolları kat ederek "Sokaklar bomboş, kimse yok, keşke bugün sokağa çıkma yasağı olsa"dediği ve a'drift' yaptığı görülüyor.

        Kısa sürede yakalanan sürücü D.G.'ye tehlikeli araç kullanmakve sokağa çıkma yasağına uymamaktan toplam 1516 TL para cezası uyguladı.

        Pişman olduğunu belirten araç sürücüsü D.G., "Pişmanım abi pişmanım. Ekmek almaya çıkmıştım. Şeytana uydum. Arabanın arkası oynadı. Pişmanım" dedi.

        Konya Cumhuriyet Başsavcılığı D,G. hakkında bugün 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokma' suçundan soruşturma başlatılıp, yakalama kararı çıkardı.

        İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Twitter hesabından,D.G.'nin görüntülerini, 'Türk polisi yakalar dayardım da eder' notu ile paylaştı.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ