Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ayrıldı mı? - Magazin haberleri
        1

        İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ve sevgilisi Yasemin Şefkatli'nin ilişkisinde kriz çıktı.

        2

        Ağustos ayından beri aşk yaşan şarkıcı İdo Tatlıses ve model Yasemin Şefkatli'nin ilişkisinde kriz çıktı. Çift sosyal medyada birbirlerini takipten çıkararak, fotoğraflarını da sildi.

        3

        Çıkan haberler üzerine İdo Tatlıses sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak ayrılığı doğruladı.

        4

        İşte Tatlıses'in o açıklaması: "İçinde bulunduğum şuan ki süreçle ilgili bir açıklama yapmanın hem benim için hem değerli medya mensupları ve sevenlerim için faydalı olacağını düşündüm. Her güzel şeyin bir sonu varmış.

        5

        Belki de Allah'ın bize en büyük hediyesi, her şeyi sonlu yaratması. Ben de çok güzel bir hikayenin, çok değerli bir ilişkinin sonuna geldim. Böylesi güzellikleri yaşamama sebep olan güzel bir bilikteliği sonlandırmak tabi ki kolay değil ama hayat devam ediyor.

        6

        Bir çok insan bu birlikteliğin sonlanmasıyla ilgili olarak kendi anlam dünyalarından kaynaklı farklı düşünceler ortaya atacaktır hatta daha şimdiden böylesi düşünceler dillendirilmeye başladı.

        7

        Bu durumu çok normal karşılıyorum. Ancak bunlara itibar etmemek gerektiğini de belirtmeliyim. Biz Yasemin'le ortak bir karar alarak bu ilişkiyi sonlandırdık. Hepsi bu. Nasıl ki bir ilişki devam ederken çok değerliyse o ilişki bittiğinde de o ilişkinin hatırasının ve iki insan arasında yaşanılan mutlulukların da değerli olduğunu unutmamak lazım.

        8

        Biliyorum günümüzde genellikle ilişkilerin yüzeysel yaşanmasından dolayı, biten bir ilişki sonucu o ilişkiyi yaşayanların birbirlerini nefret objesi olarak görmesi sıradanlaşmış durumda. Bu durumun çok da doğru olmadığını düşündüğümü belirterek biten bu güzel ilişkiye aynı ezber kalıplarla yaklaşılmamasıgerektiğini öncelikle değerli medya mensupları ve sevenlerimden rica ediyorum."

        9