Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İlker Aksum: 'Çarli'den sonra kötü adam oldum - Magazin haberleri
        1

        Mayıs ayında geçirdiği trafik kazasıyla ölümden dönen oyuncu İlker Aksum, Hülya Koçyiğit’in TRT 2’de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu.

        2

        "ÇARLİ'DEN SONRA ARAMADILAR"

        Aksum, 'Çarli' dizisiyle tüm Türkiye’de tanındığını söyledi. 50 yaşındaki oyuncu, "Çarli, çocuklara yönelik bir diziydi. Ardından fenomen oldu. 'Çarli' bitti, kimse beni aramadı. Hani fenomendim, hani Afakan’dım ne oluyordu? Sonrasında Yağmur-Durul Taylan kardeşler ‘Yabancı Damat’ dizisinde rol almamı istedi. Çocuklara yönelik bir işte oynamış Afakan’a kim, kötü adam rolü verir? Hem de başrol verdiler." dedi.

        3

        Ünlü oyuncu yakında yine kötü adam rolüyle ekrana geleceğini dile getirdi ve "Ata Demirer’in yeni filminde de rol alacağım." ifadelerini kullandı.

        Oyuncu olarak iddialı olduğunu söyleyen Aksum, "İddialıyım biraz. Bunda ne var? Bu iddiada namussuzluk yapmıyorum, ukalalık yapmıyorum, kimsenin hakkını yemiyorum, yüz kızartıcı hiçbir iş yapmıyorum. Ben diyorum ki bir işin içindeysem halkım, seyircim desin ki İlker varsa bir bakalım. Ama 10 projemin 7'si böyle olabilir ama 3 olamaz. Bu dünyanın bütün oyuncuları için geçerli." ifadelerini kullandı.

        4

        Dünya oyuncularında Dustin Hoffman'ı kendisine çok yakın bulduğunu ifade eden Aksum, "Biraz geriye düşmüş durumda, kendisi de bundan çok mutsuz. Çünkü çok takip ediyorum. Ben de kısayım ya onu kendime çok yakın buluyorum.'' dedi.

        "ARAS ÇOK İYİ AKTÖR"

        İlker Aksum, "Oyunculuk için eğitim şart değil ama olsa ne güzel olur." sözlerinin hatırlatılması üzerine konuya açıklık getirdi. Aksum, "Ben bu sözleri bir röportajda söyledim. Bari sen yapma dediler. Oyunculuk için eğitim şart değil ama olsa ne güzel olur. Fakat yönetmenlik ve senaristlik için şart. Çünkü bir entelektüellik istiyor, edebi bir şey istiyor ve teknik bir bilgi istiyor. Jodie Foster ortaokul mezunu. Şener abi, konservatuar mezunu değil. Gelmiş geçmiş en iyi aktörlerimizden birisidir. Ama Şener abi değildir doğru mu söylüyorum? Ama şu anda gelmiş geçmiş en iyi oyuncularımızdan birisi. Aras Bulut İynemli son yıllarda seyrettiğim en müthiş aktör." diye konuştu.

        5

        ÖLÜMDEN DÖNDÜ

        Oyuncu İlker Aksum, iki ay önce Mersin'den Adana Havalimanı'na gelirken otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazayı gören çevredeki insanlar ünlü oyuncunun yardımına koştu. Emniyet kemeri sıkışan Aksum'u esnaf araçtan çıkardı.

        6

        Ünlü oyuncu kaza sonrasında, "Olacağı varmış, talihsiz bir kaza geçirdim. Fakat görüntüleri görünce kazanın büyük ölçekli olduğunu gördüm. Allah'a şükür bir yerimde bir şey yok, kolumda bir çizik var. Bunu da atlatırız. İlginiz için, yazdıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ