Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler IMDb Verilerine Göre 2017’nin En İyi 10 Dizisi

        10.Taboo (FX)

        .png
        .png

        James Keziah Delaney, babasından miras kalan on dört çalıntı elmas ile birlikte, intikam için 10 yıl aradan sonra Afrika’dan İngiltere’ye döner. İngiltere ve Amerika savaşının olduğu 1814 Londra’sında geçen hikayede ticaret ve gemi imparatorluğu kuran Delaney tehlikeli bir oyunun içindedir.

        9.The Defenders (Netflix)

        .png
        .png

        Dizi, Daredevil,Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist'ten oluşan ekibin New York’u kurtarmak için bir araya gelmelerini ve bu dört kişinin ekip olma çabasını konu edinir.

        8.American Horror Story (FX)

        .png
        .png

        Ryan Murphy ve Brad Falchuk tarafından yaratılan Amerikankorku-dramatelevizyon dizisi olan Amercan Horror Story'in her sezonu, farklı bir dizi karakter, mekânda geçmekte.

        7.American Gods (STARZ)

        .png
        .png

        Neil Gaiman'ın aynı isimli romanından uyarlanan dizide Shadow Moon, hapisten birkaç gün erken bırakılır. Karısının cenazesine gitmek için bindiği uçakta yanına kendisini Bay Wednesday olarak tanıtan bir adam oturur ve ona iş teklif eder. Wednesday onun koruması olarak çalışmasını istemektedir. Shadow, Wednesday’in teklifini kabul eder. Fakat Shadow bir süre sonra Wednesday'in kuzey ülkeleri tanrılarından Odin olduğunu anlar. Wednesday Amerika'yı dolaşarak topluma karışmış ve normal insan rolü yapan kadim tanrıları toparlamaktadır.

        6.Vikings (History)

        .png
        .png

        Dizi, 8. yüzyıl İskandinavyası’nda geçiyor. Çiftçiyken bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok ve ailesinin öyküsünü konu edinildiği dizide Savaş Tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Ragnor’un adamlarıyla birlikte denizlerle olan mücadelesi ekranlara yansıyor.

        5.Stranger Things (Netflix)

        .png
        .png

        BaşrollerindeWinona Ryder,David Harbour,Finn Wolfhard yer aldığı dizide, küçük bir kasabada bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar.

        4.Rick and Morty (Cartoon Network)

        .png
        .png

        Yetişkinlere yönelik olan dizide,çılgın bilim insanı Profesör Rick ve torunu Morty’nin boyutlar arası tuhaf ve tehlikeli yolculuklarını konu ediliyor.

        3.The Walking Dead (AMC)

        .png
        .png

        Polis şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır; fakat kendine geldiğinde her şey değişmiştir. Dünya, zombi salgınıyla baş başadır.

        2.13 Reasons Why (Netflix)

        .png
        .png

        Genç bir kızın intiharının ardından sınıf arkadaşı, onun trajik seçiminin üzerindeki gizemi kaldıran kasetler alır. Kasetlerde Hannah neden intihar ettiğini 13 nedende anlatıyor.

        1.Game of Thrones (HBO)

        .png
        .png

        17 Nisan 2011tarihide başlayıp devam eden Game of Thrones dizisi;George R. R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısıromanından uyarlandı.

        Yazların onlarca yıl, kışların ise neredeyse bir ömür boyu sürebildiği bir diyar. Bu topraklarda yaşayan tüm köklü ailelerin tek ortak noktaları Yedi Krallıktır ve o tahta oturan tüm dünyaya hakim olacaktır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ