Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler İŞKUR ilan ekranı 2022: İŞKUR en az 6 bin TL maaşla binlerce personel alımı yapıyor! İŞKUR güncel 2022 memur ve personel ilan ekranı İŞKUR gov tr giriş ekranı - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Memur ve personel alımı ilanlarını takip eden vatandaşlar için İŞKUR güncel ilan sayfasını ve konuya ilişkin detayları derledik. İŞKUR personel alımı ilanlarında bazen KPSS puanının 60 olma koşulu aranırken bazı ilanlar KPSS sınav koşulu aramamaktadır. İşte, 6.000 - 8000 TL maaş aralığında güncel İŞKUR memur ve personel alımı ilan sayfası...

        2

        İŞKUR İLAN SAYFASI 2022

        İş arayan kişilerin İŞKUR internet sitesi üzerinden alım ilanlarına başvuru yapabilmesi için öncelikle İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Detaylı bir sorgulama için; aranılan pozisyon, meslek, nitelik, beceri, firma adı, öğrenim durumu, iş yeri ünvanı, çalışma yeri gibi gibi bilgiler aratılmalıdır. Bu aşamalardan sonra İŞKUR ilanları sayfası görüntülenebilecektir.

        GÜNCEL İŞKUR İLAN SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        İŞKUR PROFİLİ OLUŞTURMA ADIMLARI

        İş arayan kişilerin öncelikle İŞKUR'un resmi internet sitesi olan "iskur.gov.tr" adresine giriş yapması gerekmektedir. Ardından sağ tarafta yer alan "İnternet Şubesi"ne tıklanmalıdır. Sonrasında "E-Devlet" üzerinden giriş seçilerek açılan kayıt sayfasında "İş Arayan" bölümünden "Üye Ol" kısmına tıklanarak bilgiler eksiksiz şekilde doldurulmalı, sözleşmeler kabul edilmelidir.

        4

        İŞKUR KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER NELERDİR?

        İŞKUR kayıt belgesi için İŞKUR iş müdürlüklerine başvuru yapılmalıdır. Sadece T.C vatandaşlarının yapabilidiği başvurularda reşit olan kişiler için askerliği bitirme şartı aranmaktadır. Kişi hiç eğitim almamış veya çalışmamış ise İŞKUR üzerinden mesleki eğitim alabilmektedir. İŞKUR kaydı için sadece İŞKUR'dan alınmış belgeler geçerlidir.

        5

        İŞVEREN İŞKUR PROFİLİ OLUŞTURMA ADIMLARI

        İşverenler için profil oluştururken aradığı işçi için belirttiği kriterler önem taşır. İşverenler "esube.iskur.gov.tr" sitesi üzerinden giriş yaparak "Üye Ol" butonu ile giriş sağlamalıdır.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ