Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İspanya'dan Arda Güler için flaş ayrılık iddiası! Sözleşmesindeki özel madde... - Son dakika Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

        2

        18 yaşındaki futbolcunun her ne kadar sarı-lacivertli kulüpte mutlu olduğu bilinse de İspanyollar, genç yıldızın sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılabileceğini yazdı.

        3

        Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Arda Güler sezon sonuna kadar toplam 1500 dakika sahada kalmazsa 5 milyon euroya serbest kalabiliyor...

        4

        Arda'dan 'Türk Messi' olarak bahseden gazete, sarı-lacivertli futbolcunun şu ana kadar yaklaşık 600 dakika şans bulduğunu belirtip, sözleşmesindeki özel madde nedeniyle sezon sonu dev takımlara 5 milyon euro karşılığında transfer olabileceğini öne sürdü.

        5

        Haberde ayrıca, Arda Güler hakkında İngiliz medyasındaki Arsenal iddialarına da yer verildi.

        6

        Premier Lig'de şampiyonluğa koşan Arsenal'in, Arda Güler için 20 milyon euro ödemekten kaçınmayacağı kaydedildi. Ancak İngiliz devinin 5 milyon euroya genç yıldızı kadrosuna katacağından emin olduğu için sezon sonunu beklediği belirtildi.

        10

        EN YETENEKLİ 9 İSİM ARASINDA GÖSTERİLDİ

        Süre aldığı maçlarda sergilediği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Arda Güler, 19 yaş ve altı oyuncuların baz alındığı 'dünyanın en yetenekli 9 futbolcusu' listesinde yer aldı.

        11

        2016 yılından bu yana GOAL tarafından 19 yaş ve altındaki en iyi genç oyunculara verilen NXGN ödülü bu sezon 9 isim arasında paylaştırılırken, Arda Güler de bu futbolcular arasında yer almayı başardı.

        12

        GOAL, bu prestijli ödüle layık gördüğü Arda için şu ifadeleri kullandı:

        13

        "HAK ETTİĞİ SÜREYİ ALAMASA DA YETENEĞİNİ GÖSTERDİ"

        “Türk Messi lakaplı Arda, birkaç yıldır gündemin zirvesinde ve 2021 yazında Fenerbahçe’de A takıma yükseldiğinden beri bunun nedenini kanıtladı"

        14

        "MESUT ÖZİL'E BENZİYOR"

        "Çok az kişide olan top sürme ve top kontrol yeteneğine sahip. Arda, Messi’nin yanı sıra Mesut Özil’e benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Özil’in bir gün ‘dünya yıldızı’ olacağını söylediği Arda, yeteneğinin hak ettiği kadar süre alamasa da maçlarda önemli roller oynadı. Ofansif orta saha oyuncusu, Arsenal, Barcelona, Bayern Münih gibi takımların takibinde”

        15
        Haberi Hazırlayan: Uğur Sarıkaya

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ