Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya İspanyollar, Arda Güler'i konuşuyor! - Futbol Haberleri
        1

        Arda Güler, Real Madrid'in Kral Kupası'nda Arandina'yı 3-1 yendiği maçta ilk kez forma giydi ve performansıyla karşılaşmaya damga vuran isimlerden biri oldu.

        2

        Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkan ve 59 dakika sahada kalan Arda Güler'in ilk yarıda ceza sahası içinden bir şutunu kaleci kurtarırken, bir serbest vuruşu ise direkten dışarı çıktı.

        3

        Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Arda Güler, "Bu efsane formayı giydiğim ve ilk maçımı kazandığım için çok mutluyum. Nice güzel günlerin ilki." ifadelerini yazdı.

        4

        Karşılaşma sonrasında İspanyol basınında Arda hakkında övgü dolu yorumlar yapıldı. AS Gazetesi Arda Güler'i manşete taşıdığı haberde "İlk bakışta illüzyon" başlığını kullandı.

        5

        İşte İspanyolların Arda Güler yorumları:

        Marca

        Ancelotti'nin Kral Kupası hediyesi, ilk 11'de Arda Güler'in yer almasıydı. Türk futbolcu en saf haliyle kaliteydi; her kontrolde, topsuz hareketlerde, oyuna yaklaşmada, bir sonraki pası tahmin etmede. Ve tartışılmaz bir kişiliğe sahip."

        6

        AS:

        Arda Güler saha içinde kendinden çok emin. Gol atamadı ama Türk futbolcu, onu daha çok görmek istememizi sağladı. İlk yarıda Real Madrid'in açık ara en iyi hücumcusuydu.

        7

        Mundo Deportivo:

        Ancelotti, Arandina karşısına alışılmadık bir 11 ile çıktı. Ancak tüm bunlar, Real Madrid'in şüphesiz en büyük ilgi odağı olan Arda Güler'in gölgesinde kaldı. Türk oyuncu ilk yarının en iyi isimlerinden biriydi.

        8

        Eldesmarque:

        Türk oyuncu, Real Madrid formasıyla ilk maçında kalitesinin sinyallerini verdi. Performansıyla iyi bir başlangıç yaptı.

        9

        El Mundo:

        Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk maçına çıktı. 18 yaşındaki oyuncu transfer baskısının olduğu bir dönemde yeteneklerini gösterdi.