Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polislere rüşvet operasyonu! Para karşılığı bırakmışlar...

        Sanal kumar davasında 8.5 yıl hapis cezası alan eski futbolcu Gürcan Çarkçı ve kardeşi Sercan Çarkçı'dan 2 milyon lira rüşvet isteyen 2 polis memuru gözaltına alındı.

        Habertürk muhabirleri Nihat Uludağ ve Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 'Aranan Şahıslar Bürosu'nda' görevli 2 polisin, aranan kişileri yakalayarak rüşvet karşılığında serbest bıraktıklarını tespit etti.

        'ESKİ FUTBOLCUDAN 1 MİLYON LİRA RÜŞVET ALMIŞLAR'

        Aranan Şahıslar Büro Amirliği'nde görevli polis memurları M.D. ve H.Y.'nin sanal bahis soruşturması kapsamında 8.5 yıl hapis cezası alan ve firarda bulunan eski futbolcu Gürcan Çarkçı ile kardeşi Serkan Çarkçı'yı gözaltına aldıkları ve 1 milyon lira rüşvetle serbest bıraktıkları öne sürüldü. Polis memurlarının aynı kişilerden 1 milyon lira daha rüşvet istediği tespit edildi. Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, M.D. ve H.Y.'yi gözaltına aldı.

        ESKİ FUTBOLCU VE KARDEŞİ ARANIYOR

        Hakkında 8.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski futbolcu Gürcan Çarkçı ve kardeşi Serkan Çarkçı'nın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Çarkçı kardeşlerin avukatı Murat Sultansu, "Polisler müvekkilimi yakalayarak gözaltına alıp haraca bağlamışlar, polisler hakkında şikayetçi olduk" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ