Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat İstanbul Komedi Festivali, üçüncü yılında 'Söyleyin de Beraber Gülelim' sloganıyla kasımda başlıyor.

        İstanbul, bu yıl üçüncü kez BKM’nin organizasyonuyla 'İstanbul Komedi Festivali'ne ev sahipliği yapacak. 'Söyleyin de Beraber Gülelim' sloganıyla hazırlanan 'İstanbul Komedi Festivali', 2 – 18 Kasım tarihleri arasında BKM Tiyatro, BKM Mutfak Çarşı, BKM Mutfak Uniq, Mall Of İstanbul MOİ Sahne, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, Kadıköy Bahane Sahne ve Nişantaşı Üniversitesi sahnelerinde gerçekleştirilecek.

        .png
        .png

        Düzenlendiği ilk yıl 6 günle başlayan, ikinci yılında 2 haftaya ulaşan İstanbul Komedi Festivali, 2018 takvimini 3 haftaya yaymayı başardı. Festival, toplam 7 farklı mekânda ve 80’nin üzerinde gerçekleşecek birbirinden keyifli sahne şovlarıyla şehre kahkaha getirecek.

        REKLAM

        Bu yıl festivalde sahne alacak şovlar arasında göze çarpanlar arasında Yılmaz Erdoğan’nın yeni çıraklarıyla sahneye koyduğu 'Yılmaz Erdoğan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nci Kuşak', Ata Demirer'in 'Ata Demirer Gazinosu', 'Semaver Kumpanya'nın 'Cimri' oyunu, Ayşen Gruda'nın 'Deli Kadın'ı Doğu Demirkol'un stan-up'ı, Bülent Emrah Parlak'ın 'Bülent Bey'in Hikâyesi', Okan Çabalar'ın 'Okan Çabalar Show'u, Alper Kul'un 'Yine Hamileyim'i de bulunuyor.

        FESTİVALİN ÇOCUK YÜZÜ

        Festival çocuklar için de birbirinden renkli oyun ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Televizyonun sevilen çizgi kahramanlarından Kral Şakir 'Uzayda Şamata' isimli ilk tiyatro oyunu ile prömiyer yaparken, Ezo Sunal’ın hazırladığı 'Tekerleme Yarışı' ve 'Komik Kitaplar', 'Güldüy Güldüy Show – Çocuk Best Of', Işıl Kasapoğlu’nun yazıp yönettiği 'Nasreddin Hoca Kukla Tiyatrosu' gösterimler arasında yer alıyor.

        REKLAM

        KOMEDİDE GİŞE REKORTMENİ BİR AKTÖR: JIM GAFFIGAN

        Dünyanın en yüksek gişe rekorları kıran komedyenlerinden biri olan Jim Gaffigan, 'Noble Ape Dünya Turnesi' kapsamında, Çin, Japonya, İngiltere, Kanada, Paris, Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve İzlanda'dan sonra kasımda İstanbul Komedi Festivali kapanış gösterisi için Türkiye'ye gelecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ