Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım İşte yıldızların zafer sözleri - Futbol Haberleri

        İzlanda ile TT Stadı'nda 0-0 berabere kalarak 2020 Avrupa Şampiyonası'na katılmayıgarantileyen A Milli Takım'ın yıldızları maçın ardından büyük coşku yaşadı. İşte ay-yıldızlıların sözleri:

        ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ:

        "Halkımızın verdiği destek çok önemli. Onlara teşekkür ederim. Yeni bir süreç başlamıştı. 2020'ye gideceğimize inanıyordum. Çok şükür bunu bitirdik. Artık liderlik üzüntümüz var. Rakibimiz bugün oynayacak. Bizimtek maçımız var. Halkımız bunu doya doya kutlasın. Onlara da bir kere daha teşekkür ediyorum. Doya doya kutlasınlar.",

        REKLAM

        MERİH DEMİRAL:

        "Çok mutluyuz. Ülkemize hayırlı olsun. Çok gururluyuz. Sahadaki gereken mücadeleyi verdik. Buradaki taraftar bizi destekledi. Umarım Euro 2020'de de elimizden geleni yapacağız kimsenin şüphesi olmasın."

        BURAK YILMAZ:

        "Hayırlı olsun. Oralarda olmayı hak eden bir ülkeyiz. Çok güzel bir jenerasyon. Çok güzel hocalarımız var. Her toplantımızda Mehmetçikleri andık. Bugün gol atamadık ama onlara armağan ediyoruz. Her zaman kalbimizde. Biz çok güzel bir ülkeyiz."

        EMRE BELÖZOĞLU:

        "Herkesin emeği var. Hepimiz birlikte mücadele ettik. Hep birlikte oraya gitmek bize nasip olur. İzlanda'dan daha iyi bir takım olduğunu gösterdik, onların sistemi olsa da yetenekli oyuncularımız var. Oynamadım çok fazla konuşmayayım. (Gülerek) Biraz ağrım var. Hoca ile de konuşacağız."

        OKAY YOKUŞLU:

        "Hepimizin bir hayali gerçekleşti. Takımda ilk defa Avrupa Şampiyonası'na gidecek çok oyuncu var. Tüm ülke olarak bu maçı bekliyorduk. 9 aylık bir süreç. Her oyuncunun emeği var. Bunun karşılığını almak çok büyük gurur. Artık şampiyonaya gidiyoruz. Orada olmak çok güzel. Takımımız iyi yolda. Güven veriyoruz, birbirimize de güveniyoruz."

        ZEKİ ÇELİK:

        "En çok saha içinde sevindik. Soyunma odasında yorgunduk. Asıl sevinci taraftarlarımızla beraber yaptık. Çok mutluyuz. İnşallah Andorra maçını da kazanmak istiyoruz. EURO 2020'de güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bizim takımda arkadaşlık çok iyi. Alt yaşlarda birlikte oynadık. Bu da başarıyı getiriyor. Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu bize destek oluyor. Başardık, mutluyuz."

        HAKAN ÇALHANOĞLU:

        "Zor olacağını biliyorduk. Herkes çok heyecanlıydı. Bizim için son bir adım kalmıştı. Bugün de çok sabırlı oynadık. Heyecan yapmadık. En güzeli turnuvaya katılmak oldu. Liderliğin peşindeydik. Bu bizim için çok önemli oldu. İnşallah hedefimiz Wembley."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ