Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İyilik 7. bölüm full izle! FOX TV İyilik son bölüm tek parça kesintisiz HD izle!
        1

        Yapımcılığını MEDYAPIM, yönetmenliğini ise Murat Öztürk'ün üstlenen dizi Güney Kore dizisi olan “The Queen’s House”tan uyarlanıyor. FOX TV ekranlarında her hafta cuma akşamı 20:00'da ekranlara gelen İyilik dizisi son bölüm araştırılıyor. İşte merakla araştırılan İyilik dizisi 7. son bölüm hakkında...

        2

        İYİLİK SON BÖLÜM İZLE!

        İyilik 7. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. İyilik son bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        İYİLİK 7. BÖLÜM ÖZETİ

        Koray’ın Neslihan’ı gerçeklerle yüzleştirmesi Neslihan’ın sigortalarını attırır. Murat’tan tamamen kurtulmaya karar veren Neslihan, onu çocuklarından ve holdingden uzaklaştırmak ve beş parasız bırakmak için Damla’ya bir anlaşma teklif eder. Damla, Murat’ı elde edebilmek için Neslihan’ın teklifini kabul edip Murat’a ihanet edecek midir?

        Murat ise kendini sağlama almak için zaten hastanelik olan Şahika’dan tamamen kurtulma planlarına ve Sinan’ı da Neslihan ve Şahika’dan uzaklaştırıp kendi tarafına çekme planlarına başlar.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ