Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jane Seymour: Mayolu pozlarımı hiç rötuşlamadım - Magazin haberleri
        1

        Televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri Instagram'daki fotoğraflarında zayıf ve alımlı görünmek için çeşitli estetik operasyonlar geçiriyor veya verdikleri pozlara photoshop uyguluyor. Ancak oyuncu Jane Seymour onlardan biri değil.

        2

        "HER ŞEY O FOTOĞRAFTA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ"

        Yakında 70 yaşına girecek olan Seymour, People dergisine yaptığı açıklamada sosyal medyada paylaştığı pozlarının hiçbirinde düzenlemelerde bulunmadığını belirterek, "Her şey o fotoğraflarda gördüğünüz gibi" dedi.

        3

        69 yaşındaki oyuncu, yakın zamanlarda çıktığı Costa Rica tatilinde çekildiği videosunda, makyaj yapmadığını hatta saçını bile düzeltmediğini söyledi. Orada çok güçlü bir şelalenin sularıyla boğuştuğunu anlattı.

        4

        "DUYARLI BESLENMEK GEREK"

        Jane Seymour, insanlara çok basit birkaç adım atarak kendilerine bakabileceklerini ve görüntülerini koruyabileceklerini göstermeyi istediğini ifade etti. Seymour, "Özel bir diyet yapmak yerine yapabildiğiniz kadar duyarlı beslenmek gerek" şeklinde konuştu.

        5

        1951 yılında İngiltere'de dünyaya gelen Jane Seymour, oyunculuk hayatına ilk olarak 1966'da Richard Attenborough'un yönettiği 'Oh! What a Lovely War' filmi ile adım attı.

        6

        Kısa bir dönem sonra filmin yönetmeninin oğlu Michael Attenborough ile ilk evliliğini yaptı. 70'li yıllarda İkinci Dünya Savaşı öyküsünü anlatan 'The Only Way' adlı oyunda boy göstererek ilk önemli rolünü sergiledi.

        7

        1972 yılından itibaren televizyon filmleri ve çeşitli dizilerde görünmeye başladı. Seymour, bir döneme damga vuran, 'Bon kızları' listesinde ilk sırada yerini aldı.

        O dönemlerde ilk eşinden ayrıldıktan sonra tv dizilerde boy göstermeye devam etti.

        8

        ÖLÜMDEN DÖNDÜ

        Ünlü oyuncu, bir film çekimi için gittiği İspanya'da geçirdiği alerjik reaksiyon nedeniyle kullandığı antibiyotik ilaçlar yüzünden ölümden döndü.

        9

        Seymour, uzun bir süre oyunculuğa ara verdikten sonra, 2005 yılında mesleğine geri döndü. Oyuncu, dört evlilik yaptı. Özel hayatında çocuk cinsel istismarını önleme çalışmalarında aktif olarak yer aldı.