Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jude Law ile Sadie Frost'un kızı Iris Law, kendini oyuncak bebeğe benzetti - Magazin haberleri
        1

        2003 yılında yollarını ayıran oyuncu Jude Law ile Sadie Frost'un kızı Iris Law da anne ve babası gibi gösteri dünyasında adından söz ettiriyor. Dört yıldır modellik yapan 20 yaşındaki Law, imaj değişikliğine gitti.

        2

        SAÇLARINI KESTİRDİ

        Iris Law, saçlarını kestirip, sarıya boyattı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Law, son halini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

        3

        ÖNCE SARI SONRA MAVİ

        Şu sıralar Yunanistan'ın Kea Adası'nda tatil yapan Iris Law, sürpriz bir karar alarak, ardından saçlarını maviye boyattı.

        4

        Genç model, geçtiğimiz gün bu görüntüsünü oyuncak bebeğe benzetti. Kendini bu bebekle kıyasyalan Iris Law, bu kareyi Instagram hesabından yayınladı.

        5

        BABASINA BENZİYOR

        Law, geçtiğimiz ay Lonra'da düzenlenen bir etkinlikte boy göstermişti. Gece için balık pulu desenli yeşil bir elbise tercih eden Iris Law, babası Jude Law'a olan benzerliği ile dikkat çekmişti.

        6

        REKLAM KAMPANYALARINDA GÖREV ALDI

        Law, 2000 yılında Jude Law ve Sadie Frost'un ilişkisinden dünyaya geldi. Tam adı Iris Tallulah Elizabeth Law olan genç kız, 2015'te modellik kariyerine adım attı. Bir markanın tanıtım yüzü olarak objektif karşısına geçen Iris Law, reklam kampanyalarında da görev aldı.

        7

        ALTI ÇOCUK BABASI

        Law, 1997-2003 yılları arasında oyuncu Sadie Frost ile evliydi. Bu evlilikten Rafferty, Iris ve Rudy adlarında üç çocuğu dünyaya geldi.

        Law’ın ayrıca Samantha Burke ile birlikteliğinden 10 yaşında Sophia ve Catherine Harding ile birlikteliğinden de 5 yaşında Ada adında kızları bulunuyor.

        8

        Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl eylül ayında 2019'da nikah masasına oturduğu akademisyen Phillipa Coan'dan da bir çocuğu olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ