Kahramanmaraş'ta kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonları: 5 şüpheli yakalandı
Kahramanmaraş'ta düzenlenen kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonlarında 5 şüpheli yakalandı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü KOM ve Narkotik Şubesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kaçak sigaradan 2, uyuşturucu ticaretinden ise 3 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 22 bin 10 adet sentetik ecza hapı, 4 bin 260 dal kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron ve 110 bin dal boş makaron, 2 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Emniyette ifadeleri alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden uyuşturucu madde ticaretine karışanlardan 2’si tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise serbest kaldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.