Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kalben'den takipçisine olay yanıt! "Zayıflasan on numara kadınsın..." - Magazin haberleri
        1

        Kalben, Instagram hesabından yayınladığı gönderi ile adından söz ettirdi. Şarkıcıya bir takipçisi, "Bir de zayıflasan on numara kadın olacaksın ya... Seni çok seviyorum" şeklinde mesaj attı. 35 yaşındaki Kalben ise hayranına verdiği yanıt ile şaşırttı.

        2

        "AH EMEL ÖZÜR DİLERİM!"

        "Sevgili Emel... Senelerdir güzelliği zayıf olmak zannettiren bu baskıya boyun mu eğdin?" diyen Kalben, sözlerine, "Sağlıklı ve taş gibi vücudumla ne kadar çekici ve özgür hissettiğimi görmüyor musun? Bu vücut günlerce üst üste konser verebiliyor, bir seneyi aşkındır pandemiye karşı duruyor, üretiyor, çalışıyor, seviyor... Ah Emel, ben senden seni hapseden sistem adına özür dilerim. Dilerim koca memelerim, biricik göbeğim, güçlü baldırlarım ve tüm kıllarım, sıvılarım, çatlaklarım, selülitlerimle en seksi kadın olarak dolaştığımdan emin olur ve sen de neşenin, özgürlüğün tadını alabilirsin. Hayat kısa Emel, memeler sarkıyor..." şeklinde devam etti.

        Sanatçının 260 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı bu sözleri kısa sürede sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

        3

        KALBEN HAKKINDA

        Kalben Sağdıç, 17 Ocak 1986'da İskenderun'da doğdu. Müzik ile ilgilenmeye 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile başlayan Kalben, ilk gitarına 14 yaşında sahip oldu.

        17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 2007'de mezun oldu. Çeşitli alanlarda çalışmayı denedikten sonra 2008'de, aynı üniversitenin Grafik Tasarım bölümünde, Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yapmaya başladı ve 2011'de mezun oldu.

        4

        Anı saklamanın yolları ve yadigarlar üzerine tez verdikten sonra iş bulmak için İstanbul'a taşındı. Universal Pictures bünyesinde marka müdürü olarak çalışmaya başladı. Şarkıcı, sonrasında senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli işlerle meşgul oldu.

        Ankara'da ve İstanbul'da nadiren müzik yapmaya, konser vermeye devam etti. 18 Ekim 2014'te Galata'da bir evde gitarıyla verdiği konserden yayınlanan 'Sadece' videosu kısa zamanda Sofar videoları arasında en çok izlenen oldu.

        5

        Çıkardığı "Lulu" adlı çocuk romanı serisi sonrası müzik hayatına başladı. "Aşk Kaç Beden Giyer" dizisinde temizlikçi rolünü canlandırdı. Sahne adını taşıyan ilk albümü "Kalben", Şubat 2016'da çıktı. Kalben, üçüncü stüdyo albümü "Kalp Hanım"ı, 2019 yılında yayımladı.

        6