Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oyuncuları kimler? Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı konusu nedir?

        Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oyuncuları kimler, konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından merak konusu oldu. 2016 çıkışlı Marvel filminin başrolünde Chris Evans, Robert Downey Jr. yer alıyor. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmiyle ilgili merak edilenler haberimizde...

        KAPTAN AMERİKA: KAHRAMANLARIN SAVAŞI OYUNCULARI KİMLER?

        Chris Evans

        Robert Downey Jr.

        Scarlett Johansson

        Sebastian Stan

        Anthony Mackie

        Don Cheadle

        Jeremy Renner

        Chadwick Boseman

        Paul Bettany

        Elizabeth Olsen

        Paul Rudd

        Emily VanCamp

        Tom Holland

        Frank Grillo

        William Hurt

        Daniel Brühl

        Martin Freeman

        KAPTAN AMERİKA: KAHRAMANLARIN SAVAŞI KONUSU NEDİR?

        Marvel’in "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı" adlı filminde Steve Rogers’ı, insanlığı koruma yolunda görevlerine devam eden Yenilmezler'in yenilenmiş ekibinin lideri olarak görülmektedir.

        Yenilmezler’in dâhil olduğu bir olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler’in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yaparlar. Bu durum Yenilmezler’in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Bunlardan biri Steve Rogers (Kaptan Amerika)'ın önderliğinde, Yenilmezler’in hükûmet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup, diğer tarafta ise Tony Stark'ın şaşırtıcı bir biçimde hükûmet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen ikinci gruptur.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ