Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kaptan Emre Belözoğlu devre arası hesap veriyor! Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında Gençlerbirliği'ni 5-2 mağlup ederek 2 hafta sonra kazanırken kaptan Emre Belözoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; tecrübeli yıldız, iyi futbol ve 3 puan için mutlu olduklarını belirtirken Gençlerbirliği maçının ardından başından geçen oldukça eğlenceli bir anıyı gazetecilerle paylaştı.

        3

        Maç içinde Garry Rodrigues'in kendisine verdiği pas sonrası kaleciyle karşı karşıya kalan fakat topu ağlarla buluşturamayan yıldız oyuncu, bu pozisyonun ardından reklam panolarına tekme atmış ve oldukça hırslı bir görüntü vermişti.

        4

        Gazetecilerin kaçırdığı golün ardından reklam panolarını tekmelesinin hatırlatması ve başkan Ali Koç’un kızıp akşam arayacağı yönündeki şaka yapması üzerine Emre Belözoğlu “Bu aralar ne yapsam gol atamıyorum, bu da beni sinirlendiriyor” dedi.

        5

        Emre ayrıca kaçırdığı bu gol yüzünden oldukça üzgün olurken, başından geçen ilginç bir olayı da paylaştı.

        6

        "KİM ARAR KARDEŞİM DEVRE ARASINDA!"

        BTC Türk Malatyaspor maçında bir penaltı atışından da yararlanamayan tecübeli kaptan o maçın devre arasında telefonunun çaldığını ifade ederken "Devre arasında telefonum sürekli çalıyor. 'Kim arar kardeşim devre arasında' diyerek telefona baktım. Arayan oğlumdu."

        7

        "Telefonu açtım ve bana 'Baba penaltıyı nasıl kaçırırsın' diye hesap sordu. Bir şey de diyemedim" ifadeleriyle herkesi kırdı geçirdi.

        8

        Yaşanan olayın bununla da sınırlı kalmadığını belirten süper solak, Gençlerbirliği maçının devre arasında yine telefonun çaldığını belirterek, "Yine arayan oğlumdu. Kaçırdığım gol için ‘Ya baba o golü nasıl kaçırdın? diye hesap soruyor yine."

        9

        "OMUZLARIMDA ARTIK BU YÜK VAR!"

        "O da artık büyüyor. Geçen yıla kadar Başakşehir’i tutuyordu, şimdi Fenerbahçe’ye doğru kaydı tabii iyice” ifadeleriyle başından geçen bu neşeli olayı aktardı.

        10

        Emre Belözoğlu daha sonra, "Bir de omuzlarımda artık bu yük var. Her kaçırdığım gol sonrası Ömer Akif'e hesap veriyorum" diyerek herkesi güldürdü.

        11

        Öte yandan Süper Lig'in zorlu bir lig olduğunu belirten Belözoğlu, “Artık her takım bir oyun oynamaya çalışıyor. Oyun oyuncu kalitesi git gide her takımda birbirine yaklaşmaya başladı. Zorlu bir lig olacak. Önümüzde 9 puan var hepsine talibiz. Yolumuza bence bugün emin adım attığımızı gösterdik herkese. Sivas’a maçı kazanmaya gideceğiz” ifadelerini kullandı.

        12

        Takımın lider olması hakkında da konuşan Belözoğlu, “Bizim için önemli olan sezon sonunda lider olmak. Beraberliğe sevinecek durumda değiliz ama deplasmanda kaybetmemek değerlidir diye bunu söylemek istedim. Önümüzde 9 puan var. Ligin lideri Sivas’a gideceğiz. İnşallah orada kazanıp ligin sonu için konumumuzu perçinleyeceğiz” şeklinde konuştu.