Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisi oyuncuları isimleri ne ve gerçek yaşları kaç? İşte konusu
        1

        Kardeşlerim dizisi oyuncuları gündemde. Bu akşam ilk bölümüyle ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Fragmanıyla büyük merak uyandıran Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosuyla da ilgiyi üzerine çekiyor. Peki, Kardeşlerim dizi oyuncuları kimler? Kardeşlerim konusu ne? İşte oyuncu kadrosu...

        KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR?

        Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

        2

        CELİL NALÇAKAN - AKİF ATAKUL

        42 yaşında. Dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun ama bir o kadar da tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey, ezemeyeceği kural yok.

        CELİL NALÇAKAN KİMDİR?

        10 Haziran 1978 günü Sivas'ta, öğretmen bir anne ve elektrik teknisyeni babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Bir kız kardeşi vardır. Liseyi bitirdikten sonra Cumhuriyet Üniversitesinde Jeoloji Mühendisliği bölümüne girdi. Ancak 7 yıldan sonra okulu bıraktı ve Sivas Devlet Tiyatrosu'na girdi. Sonra Balıkesir Üniversitesinde turizm otel işletmeciliği okumaya başladı ancak orada da tiyatroya devam etti. Türvak'ın sınavını kazandı ve İstanbul'a yerleşerek burada oyunculuk okumaya başladı.

        2006 yılında Sıla dizisi ile televizyondaki oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinde oynadı, ancak Bitmeyen Şarkı adlı dizideki rolü ile tanındı. Daha sonra İntikam adlı dizide oynamış, fakat bu diziden ayrılmıştır. Oyuncu Algı Eke ile birlikte netd.com'da Şişenin Dibi adında bir program yapmış, son olarak Zülfikar karakterini oynadığı Poyraz Karayel dizisi ile epey üne kavuşmuştur.

        3

        HALİT ÖZGÜR SARI - KADİR EREN

        19 yaşında. Dürüst, çalışkan, mesafeli bir delikanlı. Kardeşlerinin hem anası hem babası. Anne ve babasından ona tek emanet kalan kardeşlerini en iyi şekilde yetiştirmeye çabalayıp geleceğe hazırlarken; onları her şeyden koruyup kollayan evin büyük abisi.

        HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

        Halit Özgür Sarı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Halit Özgür Sarı, Esra Kızıldoğan İle Temel ve İleri Oyunculuk Craft Atölye'sinde oyunculuk eğitimi almıştır. Kameralar karşısına ilk kez Diriliş: Ertuğrul dizisi ile geçen Halit Özgür Sarı şimdilerde, TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde Kerem karakterine hayat vermektedir. Halit Özgür Sarı, 1.78 metre boyunda ve 67 kilodur.

        Halit Özgür Sarı'nın rol aldığı diziler ve filmler:

        2019 – Şampiyon (Kerem) (TV Dizisi)

        2019 – Hakan: Muhafız (TV Dizisi)

        2018 – Diriliş: Ertuğrul (Süleyman) (TV Dizisi)

        4

        SİMGE SELÇUK - NEBAHAT ATAKUL

        40 yaşında. Güzel, alımlı, bakımlı bir kadın. Kurduğu mutlu aile tablosu tehlikeye girdiğinde gözü kimseyi görmeyen, kendi ve çocukları için hayatı garantiye almak adına her şeyi göze alabilecek, cesur bir kadın.

        SİMGE SELÇUK KİMDİR?

        Simge Selçuk 1975 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Sahne Sanatları'ndan mezun oldu. Oyunculuk hayatına doğduğu şehir olan Ankara'da başlayarak, İstanbul'da devam etti. Birçok dizi ve sinema filminde rol aldı.

        5

        AHU YAĞTU - SUZAN MANYASLI

        34 yaşında. Hoş, bakımlı ve çekici bir kadın. Kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarda ararken oldukça kırılan, yaşadıklarıyla kendini yeniden keşfedecek, geçmişin sırlarıyla yüzleşecek olan duygusal kadın.

        AHU YAĞTU KİMDİR?

        11 Temmuz 1978 İzmir’de doğmuştur. Çocukluğu Karşıyaka’da geçti. Anne babası o küçükken ayrıldı. Sanat okulundan mezun oldu. 14 yaşında model olmaya karar verince İzmir‘den İstanbul’a taşınmış.

        İş hayatına 1993 yılında modellikle başladı, zaman içinde meslek hanesine oyunculuktan moda editörlüğüne ve stil danışmanlığına kadar birçok iş daha ekledi.

        Bir dönem Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yapmış, birçok reklam filminde rol almıştır.

        2001 yılında 90-60-90, Kampüsistan-2003- Savcının Karısı-2005, 29-30-2006, Komiser Nevzat-2007, Kavak Yelleri-2007, Aşk ve Ceza-2010 rol aldığı dizilerdir. 2010 senesinde Bir Avuç Deniz sinema filminde oynamıştır.

        İstanbul Bebek’te “Second Chance” isimli vintage butik sahibidir. Ahu Yağtu, aktif olarak podyum yaşantısını sürdürmektedir, Türkiye’nin en iyi birkaç modelinden birisidir. Aynı zamanda stil danışmanlığı ve moda tasarımcılığı da yapmaktadır.

        Evlilikleri:

        1.evliliği :2000 yılında 22 yaşındayken kenkat Doğan Akçura ileyaptı. 5 yıl sonra boşandılar.

        2. evliliği:Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz 10 Mart 2012 tarihinde Pera Palas Otel’de evlendi. Balayı için Dubai‘ye gittiler. Ahu Yağtu Cem Yılmaz çifti, çocukları doğduğunda adını Kemal koymuşlardır.

        6

        CÜNEYT METE - ORHAN EREN

        37 yaşında. Merhametli ve iyi kalpli bir aile babası. Karısının, çocuklarının ve ona abisinden kalan yeğenlerinin gönlünü hoş edip, onlara kol kanat gerebilmek için sabah akşam çalışan iyi bir adam.

        CÜNEYT METE KİMDİR?

        9 Eylül 1970 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Cüneyt Mete aslen Artvin Şavşat’lıdır. Cüneyt Mete Ankara’da yaşamaktadır ve Cem ve Ferhan adında ikiz çocukları vardır. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olan Cüneyt Mete halen Ankara Devlet tiyatrosu sanatçısıdır. Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olan Cüneyt Mete, ATV de 2016 yılından itibaren yayınlanmaya başlayan ve ilgiyle takip edilen “Aşk ve Mavi" dizisinde Cemal Göreçki karakterine hayat vermiştir. Cüneyt Mete 2 Mayıs 2019 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Şeyma Korkmaz ile evlenmiştir. 2021 yılında Atv’de yayınlanan “Kardeşlerim” dizisinde Orhan karakterini canlandıracaktır.

        7

        SU BURCU YAZGI COŞKUN - ASİYE EREN

        17 yaşında. Sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kız. Abileri ve küçük kız kardeşi Emel'e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kız. Üstelik sesi de çok güzel.

        SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR?

        Su Burcu Yazgı Coşkun 15 Nisan 2004 İstanbul doğumlu Türk sinema ve dizi-film oyuncusudur. Oyunculuğa 2012 senesinde çocuk oyuncu olarak başlamıştır. Bir süre çocuk rollerinde oynadı. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Su Burcu Coşkun, 2020 yılında rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandırdı. Kırmızı Oda'daki oyunculuğuyla çok beğeni topladı.

        8

        YİĞİT KOÇAK - ÖMER EREN

        17 yaşında. Duygusal ve hırslı bir çocuk. Zaman zaman kalbinin sesine hakim olamayıp, kendini kaybetse de, abisi Kadir'in sorumluluklarını hafifletmek için üstüne düşeni yapan bir çocuk.

        YİĞİT KOÇAK KİMDİR?

        Yiğit Koçak, 12 Ekim 1995 tarihinde Samsun'da dünyaya gelmiştir. Tam adı: Bilal Yiğit Koçak'tır. İnternet dünyasında Vine Fenomeni olarak tanınan Yiğit Koçak, eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü'nde sürdürmektedir.

        Akademi 3,5'ta oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu, 2017 yılında yayınlanan Seni Kimler Aldı isimli dizi ile oyunculuk kariyerine adım atmış, ardından 2019 yılında Kimse Bilmez dizisinde rol almıştır.

        Şimdilerde, Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Gel Dese Aşk dizisinde Onur karakterine hayat veren Yiğit Koçak, 1.88 metre boyunda, 76 kilo ve Terazi burcudur.

        Yiğit Koçak'ın rol aldığı diziler ve filmler:

        2020 – Gel Dese Aşk (Onur) (TV Dizisi)

        2019 – Kimse Bilmez (Sinan) (TV Dizisi)

        2017 – Seni Kimler Aldı (Mehmet) (TV Dizisi)

        9

        ÇAĞLA ŞİMŞEK - AYŞE

        ÇAĞLA ŞİMŞEK KİMDİR?

        Çağla Şimşek, 1 Ağustos 2002 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Samsun'lu olan bir baba ile Gümüşhane'li bir annenin kızıdır. Osman Yağmurdereli'nin keşfettiği Şimşek, Elveda Derken dizisinde Naz karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

        Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma'ya Kalsa dizilerinde oynamıştır. 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisinde Lavin karakterini canlandırdı. Küçük Gelin dizisinde Zehra karakterini canlandırmıştır ve bu rolüyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

        10

        ONUR SEYİT YARAN - DORUK ATAKUL

        18 yaşında. Yakışıklı, sporcu, arkadaşları için hep lider olan zengin çocuğu. Her şeye tepeden bakmaktan çekinmeyen, insanları tiye almaktan rahatsız olmayan kibirli bir delikanlı.

        ONUR SEYİT YARAN KİMDİR?

        Onur Seyit Yaran, 13 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Ordu’ludur. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde öğrencidir. Uzun bir süre lisanslı olarak futbol oynayan Onur Seyit Yaran, futbolculuğunun yanı sıra satranç sporcusudur. 2008-2011 yılları arasında profesyonel olarak milli platformlarda mücadele etmiştir. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Onur Seyit Yaran İngilizce ve Almanca bilmektedir.

        2016 yılında düzenlenen Best Model Türkiye ve Best Model of The World yarışması birincisidir. 2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Onur Seyit Yaran, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Vuslat dizisinde Enes karakterine hayat vermektedir. Onur Seyit Yaran, 1.87 metre boyunda, 78 kilo ve Oğlak burcudur.

        11

        FADİK SEVİN ATASOY - ŞENGÜL EREN

        37 yaşında. Uyanık, değişken, paraya fazla değer veren, cingöz bir kadın. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadın.

        FADİK SEVİN ATASOY KİMDİR?

        Adını babası Sönmez Atasoy'un, o doğduğunda sahnelediği Fadik Kız adlı oyundan alan Fadik Sevin Atasoy, 1 Ekim 1975 tarihinde dünyaya geldi. Küçük yaşta oyunculuğa ilgi duyan Fadik Sevin Atasoy, henüz dört yaşındayken Selçuk Tiyatro Festivali'nde Devlet Tiyatrolarınının "Teneke" adlı oyununda rol aldı. Bu roluyle henüz dört yaşında en iyi oyuncu ödülünü aldı. TRT'de çocuk programlarında sunuculuk yaptı. İlköğrenime başlayana kadar, ailesiyle birlikte turnelerde ve sahne arkasında yetişti. Önce İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim almaya başladıysa da, daha sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü sınavlarında birinci olarak burs kazanıp, bu okuldan mezun oldu. Yine aynı Üniversitede Yüksek lisansını burslu olarak tamamladı.

        Oyunculuk Sanatında Diksiyon ve Fonetik üzerine tez vermiştir. Annesi Emel Göksu Devlet Tiyatrosu sanatçısı, erkek kardeşi Devlet Opera ve Balesi Bale sanatçısı Eren Keleş olan Fadik Sevin Atasoy, Devlet Tiyatroları'na girdi. İngiltere, Fransa, Rusya ve Bulgaristan'da tiyatro üzerine eğitim aldı ve araştırmalar yaptı. Bulgaristan Devlet Tiyatrosu’nda Carmen’i oynadı ve tiyatro yönetmenliği yaptı. İngilizce, İtalyanca, Almanca, Fransızca ve Bulgarca'da konuşabilmektedir.

        Oyun Atölyesi'nde Haluk Bilginer'le birlikte Moliere'in "Cimri" adlı oyununda da rol alan sanatçı, kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde de oynadı. 2008 yılında, Sönmez Atasoy yönetiminde, ABD'de yaşayan bir grup Türk sanatçı ile New York Şehri Türk Amerikan Sanat Topluluğu'nu kurdular. ABD'deki Türkler'e çağdaş Türk Tiyatrosu'nu sevdirmek ve yetenekli gençleri eğiterek tiyatro dünyasına kazandırmak için ilk oyunları 'Kanlı Nigar'ı Broadway Town Hall Tiyatrosu oynadılar. Dört yabancı dil bilmektedir.

        12

        GÖZDE TÜRKER - HARİKA MANYASLI

        16 yaşında. Sahip olduklarını fazlasıyla farkında olup bununla övünen, bir takım psikolojik sıkıntılar yaşayan, ukalalığını bir güçmüş gibi kullanan ama özünde güçsüz bir genç kız.

        GÖZDE TÜRKER KİMDİR?

        17 Eylül 1995 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü yanısıra İstanbul Ünv. Devlet konservatuarı yarı zamanlı Müzikal Bölümü mezunudur.1.70 boyunda olan Gözde Türker, 9 yaşında Bursa'da tiyatro eğitimine başladı.12 yaşında hocalarıyla beraber Uludağ Stüdyo Oyuncuları'nda çocuk oyuncu olarak çalışmaya başladı. Arsız Kumpanya'nın kurucu üyelerinden olan Gözde Türker, Yiğit Sertdemir'in yönetmenliğini yaptığı ''Faust'' adlı oyunda Gretchen rolünü oynadı.2017 yılında İst. Devlet Tiyatrosuna sözleşmeli oyuncu olarak girdi. Şu an ''Kardeşlerim'' dizisinde canlandırdığı ''Harika'' karakteri ile profesyonel oyunculuk kariyerine devam etmektedir. Oyunculuk dışında müzikle de ilgilenen oyuncu, piyano çalabilmektedir. Kendisi profesyonel dansçı olup, Arjantin Tango eğitmenidir.

        13

        AYLİN AKPINAR - EMEL EREN

        6 yaşında. Sevgi dolu, sevimli, neşeli bir çocuk. Anne ve babasının özlemini hep kalbinde hisseden, abilerinin ve ablasının sözünden çıkmayan, oyun oynamayı seven uslu bir kız.

        14

        CİHAN ŞİMŞEK - OĞULCAN EREN

        18 yaşında. Komik, eğlenceli, öz güveni yüksek bir çocuk. Aşık olduğu kız için her türlü çılgınlığı yapıp, engel tanımayacak eğlenceli bir aşık, iyi bir dost, kuzeni Ömer için iyi bir sırdaş.

        CİHAN ŞİMŞEK KİMDİR?

        06 Ağustos 1992'de Almanya'nın Bad Säckingen şehrinde doğdu. İlk oyunculuk deneyimi 2009 yılında ekrana gelen 'Bez Bebek' dizisiyle oldu. Birçok önemli markanın reklam filmlerinde de yer aldı. 2017 yılının Mayıs ayında vizyona giren, Büşra Yılmaz'ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan '4N1K' filminde canlandırdığı Sinan karakteriyle ilk kez sinemaseverlerle buluştu. Sonrasında 4N1K 2, Geçmiş Olsun, Hayalet:3 Yaşam, 4N1K 3-Düğün ve Düş Peşine sinema filmlerinde ve Başımız Belada, Sabahlar Olmasın tv fimlerinde başrol oynadı. Şu an atv'nin yeni dizisi "Kardeşlerim" projesinde Oğulcan karakterine hayat vermektedir.

        15

        DAMLA SU İKİZOĞLU - MELİSA ATAKUL

        17 yaşında. Sınıf ayırmadan herkese karşı içten, cana yakın ve duyarlı bir genç kız. Merhamet ve vicdan duygularına babasının aksine en yoğun şekilde hakim, aşık olmasıyla iyice hassaslaşan ince ruhlu bir aşık.

        DAMLA SU İKİZOĞLU KİMDİR?

        1998 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen güzel isim Damlasu İkizoğlu aslen Antalya doğumludur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Kamera önü oyunculuk ve Temel Oyunculuk eğitimi ile BiTiyatro Atölyesi Oyunculuk Eğitimi ve Cihangir Atölyesi Sahnesi Oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır.

        Günümüze kadar bir çok tiyatro oyununda başarı ile sahne almıştır.

        İlk olarak kamera deneyimini reklam filmleri ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra tiyatro oyunları ve dizilerde rol almaya başlamıştır. En son 2020 senesinde Star TV ekranlarında yayınlanan Babil isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizi de Busa karakterine hayat vermiştir. Daha sonra ise Atv ekranlarının dizilerinden olan, Kardeşlerim isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştır. Dizi’nin başrol oyuncuları ise Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ve Kaan Sevi olmuştur.

        16

        MELİS MİNKARİ - AYBİKE EREN

        17 yaşında. Hep sahip olduklarından fazlasının hayalini kuran, biraz kibirli, açık göz bir kız. Cesareti bazen başına iş açsa da çenesini tutmakta zorlanan, dobra ve hızlı düşünen bir karakter.

        MELİS MİNKARİ KİMDİR?

        20 Ağustos 1998 yılında İstanbul’da doğdu. Bateri ve gitar dersleri aldı. Dialog Anlatım İletişim’de Profesyonel Oyunculuk kursunu tamamladı. İyi derecede İngilizce konuşan Melis Minkari, Özel Şişli Terakki Lisesi mezunudur. Ayrıca Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

        Son olarak "Kardeşlerim" dizisinde "Aybike Ere" karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca 2021'de yayınlanması planlanan Netflix'in "Aşk 101" dizisinin ikinci sezonunda yer almıştır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ