Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Karolina Kurkova: Daha mutlu olamazdık - Magazin haberleri
        1

        Çek model Karolina Kurkova, üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını duyurdu.

        2

        2009 yılında Archie Drury ile evlenen Kurkova, oğlunun bu pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        İki çocuk annesi olan ünlü model, gönderisine, "Yeni bebeğin geldiğini öğrenen Noah ile hassas bir an... Ultrasonumu göstermek ve anlatmak için okula götürmek istediğini söyledi" notunu düştü.

        3

        36 yaşındaki Karolina Kurkova, konuyla ilgili, "Daha mutlu olamazdık. Böyle bir zamanda bebek beklemek, çok farklı bir deneyim oldu" şeklinde konuştu.

        4

        Karolina Kurkova, geçtiğimiz senelerde Habertürk'e yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

        * Moda dünyasının içinde olmak sanırım benim kaderim. Çocukken ve ilk gençlik yıllarımda çok uzun kollarım ve bacaklarım vardı. Dişlerim de kocamandı ve bundan nefret ediyordum! Asla fotoğraf ve video çektirmezdim. Küçük bir kasabada büyüdüm, insanlar sürekli bana bakıyordu.

        12 yaşımdayken diğer modellerin yanında spagetti gibi görünüyordum! Herkesin gözü üzerimdeydi ama kimse ‘Ne güzel kız’ diye bakmıyordu. Görüntümden utanıyordum. Bacaklarım yüzünden asla etek giymiyordum. Sürekli pantolon giyiyordum.

        5

        * Hiç rahat hissetmiyordum. Herkes çok süslüyken ben sneaker’larımla dolaşıyordum. Özgüvenim henüz oturmamıştı. Kısacası modelliğe başladığımda dergilerde gördüğüm güzel kızlardan değildim.

        6

        * Herkesin vücudunu ve kendisini keşfetmek için zamana ihtiyacı var. Oysa kendimizi doğduğumuz gibi kabullenmemiz gerekiyor. Önemli olan, bu duyguyla nasıl başa çıkacağını öğrenmek ve dikkati beğendiğin yerlerine çekebilmek.

        Bu bazen kırmızı bir ruj, gözlerini ortaya çıkaran bir makyaj ya da iyi bir saç kesimiyle olabilir. Yüksek bel pantolonlar giyerek sana iyi hissettiren bir tarz yaratabilirsin. Mesele tamamen kendini keşfetmek.

        7

        * Güzellik muntazam bir burunla ya da dolgun dudaklarla ölçülecek bir şey değil. ‘Mükemmel’ diye bir şey yok. Benim kusursuzluk anlayışımla seninki farklı olabilir.

        Güzellik çok kişisel bir kavram ve kesinlikle fiziksel bir şey değil. Bir kadının aurası, zarafeti ve karakteri onu güzel kılıyor. Dünyanın en güzel kadını da olsa aurası yoksa dikkatimi çekmiyor.

        8

        * Öte yandan zeki, hayatla ilgili dertleri olan, ruh ve karakter sahibi kadınlar bana güzel geliyor. Benim için güzel kadın; nazik, duyarlı, stil sahibi ve zeki kadın demek.

        Etrafta cool görünmek adına bir sürü burnu havada tip görüyorum, ‘Bakımsız olmak havalı’ diyen kadınları sadece komik buluyorum! Bozulmuş ojelerle ve kirli saçlarla gezmek hiç havalı bir şey değil. Bence insan temiz olmalı, kendisiyle ilgilenmeli.

        9

        Karolina Kurkova

        13

        Karolina Kurkova

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ