Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'da kar yağışı sebebiyle motosiklet, motokurye ve elekirikli scooterların yarın sabah saat 08.00'e kadar trafiğe çıkışı yasaklandı.

        Kastamonu'da etkili olan kar yağışı trafiği de olumsuz etkiliyor. Kar yağışı sebebiyle Kastamonu genelinde, motosikletlerin, motokuryelerin, elektrikli scooterların trafiğe çıkışı yasaklandı.

        Konuyla ilgili Kastamonu Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 30 Aralık 2025 Salı saat 08.00'a kadar Kastamonu genelinde, motosikletlerin, motokuryelerin, elektrikli scooterların trafiğe çıkması sürücülerin güvenliğini sağlamak amacıyla yasaklanmıştır" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler