Kastamonu'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasıyla ilgili yargılanan sanığına 4 yıl 2 ay hapis cezası
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde bir kişinin öldüğü trafik kazası ile ilgili yargılanan kamyon sürücüsü 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde bir kişinin öldüğü trafik kazası ile ilgili yargılanan kamyon sürücüsü 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan tutuksuz yargılanan sanık V.K. ile müşteki katılmazken, taraf avukatları hazır bulundu.
Avukatların savunmalarının ardından mahkeme heyeti, sanık V.K'yi "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.
- Olay
Devrekani-Çatalzeytin kara yolu Hacıhasan mevkisinde, 17 Ağustos 2024'te, Muharrem Tekeci'nin (61) kullandığı otomobil ile V.K. yönetimindeki kamyon çarpışmış, kazada Tekeci hayatını kaybetmişti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.