Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasını 12 puanla geride bırakan Kayserispor, kalesini gole kapatamıyor.

        Son 4 maçında puan alamayan Kayserispor, kalesinde de 13 gol görerek mağlup oldu. Son olarak ligde Sivasspor'u sahasında 20 yenerek hanesine puan yazdıran Kayserispor, sonrasında oynadığı 4 maçta sadece 1 gol atarken 13 gol gördü.

        Ligde oldukça sıkıntılı günler geçiren Kayserispor, ligin 11. haftasında deplasmanda Ankaragücü'ne 31 mağlup oldu. Sonrasında 12. haftada sahasında Galatasaray'a 30 yenilen Kayserispor, ligin 13. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 50 yenilmişti. Sarı Kırmızılılar, son oynadığı Trabzonspor maçını da 2 golle yenik tamamladı ve 4 haftadır puana hasret kaldı.

        Kayserispor, bu sezon geride kalan 14 haftada 9 maçta gol atamadı. Kayserispor, ligde bu sezon oynadığı Bursaspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Konyaspor, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Galatasaray, Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarında gol sevinci yaşayamadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler