Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Keanu Reeves hayranından evlilik teklifi aldı - Magazin haberleri
        1

        Hollywod yıldızı Keanu Reeves, 'John Wick: Chapter 4' filmi için hayranlarıyla buluştu. ABD'de düzenlenen SXSW Film Festival'ine katılan 58 yaşındaki Reeves'e hayranlarından biri evlilik teklifi etmesi üzerine ilginç anlar yaşandı.

        2

        "NE DİLEDİĞİNE DİKKAT ET"

        Keanu Reeves'ın hayranlarından biri, o sırada sahnede olan Kanadalı oyuncuya "Seninle evleneceğim" diyerek seslendi. Reeves ise bunun üzerine esprili bir şekilde "Dilediğin şeye dikkat et" yanıtını verdi.

        3

        Keanu Reeves ayrıca hiç yaşlanmadığı yönünde yapılan yorumlar hakkında da "Yaşlanıyorum. Gerçekten yaşlanıyorum" ifadelerini kullandı.

        4

        İLK 'MATRIX' FİLMİNDEKİ KIRMIZI HAPI HÂLÂ SAKLIYOR

        Daha sonra Reddit'te düzenlenen 'Bana İstediğini Sor' (Ask-Me-Anything / AMA) etkinliğine katılan Keanu Reeves, film setlerinden çaldığı şeyler hakkında konuşmuştu. Reeves "Aslında çalmadım… John Wick'teki saat ve evlilik yüzüğünü, 47 Ronin'den bir kılıcı ve Wachowski'lerin bana verdiği ilk kırmızı hapı aldım" dedi.

        5

        'MATRIX'TEKİ HAP SAHNESİ

        Filmde, Morpheus (Laurence Fishburne) karakteri Neo'yla (Keanu Reeves) unutulmaz bir konuşma yapar ve ona kırmızı ya da mavi hap arasında seçim yapmasını ister. Morpheus filmde "Mavi hapı alırsan, bu hikâye sona erer, yatağında uyanırsın ve istediğin her neyse ona inanırsın. Kırmızı hapı alırsan Harikalar Diyarı’nda kalırsın. Ben de sana tavşan deliğinin gittiği yerleri gösteririm. Unutma… Sana vadettiğim tek şey gerçek, fazlası değil…” ifadelerini kullanıyor. Filmde kırmızı hapı tercih eden Neo, bambaşka bir gerçeklik ile karşılaşır.

        6

        JOHN WICK 4 GELİYOR

        Oyuncu 24 Mart'ta vizyona girecek olan 'John Wick'in 4'ncü filminde, ölen eşinden yadigâr kalan köpeğinin intikamı için mafyaya savaş açan karaktere yeniden hayat verecek.

        Öte yandan Keanu Reeves, uzun süredir Alexandra Grant ile aşk yaşıyor.

        Fotoğraflar: AA, Splash News

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ