Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul mitingi ne zaman? Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul mitingi hangi gün, saat kaçta, nerede ve hangi ilçede yapılacak?
        1

        Türkiye'deki seçim atmosferi yoğunlaşırken liderler de ara vermeden miting yapmaya devam ediyor. Ülkemizin dört bir yanını dolaşarak 81 ildeki vatandaşlarla bir araya gelen liderlerin seçim hazırlığı tam gaz devam ediyor. Gözler ise büyük İstanbul mitingine çevrildi. Peki, Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul mitingi ne zaman? Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul mitingi saat kaçta ve nerede? İşte konuya ilişkin bilgiler...

        2

        MİLLET İTTİFAKI CUMHURBAŞKANI ADAYI KILIÇDAROĞLU'NUN İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN?

        Millet İttifakı liderlerinin de katılımıyla gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitingi, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 17.30'da Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda yapılacak.

        MALTEPE MİTİNG ALANINA NASIL GİDİLİR?

        3

        KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN MİTİNG PROGRAMI

        CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Mayıs'a kadar 25 ile daha giderek miting yapacak. 7 Mayıs'a kadar Ağrı, Antalya, Van, Sinop, Kırşehir, Erzincan gibi 13 şehirde miting yapacak. Son hafta ise, 12 şehirde miting yapacak. Kılıçdaroğlu, son mitingi ise 12 Mayıs'ta Samsun ve Ankara'da gerçekleştirecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ