Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kendall Jenner transparan elbisesiyle kırmızı halıya damga vurdu!
        1

        Bu sene 71'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali, eski Hollywood film yapımcısı Harvey Weinstein ile ortaya çıkan cinsel taciz ve istismar skandalı gölgesinde başladı. Sinemaseverlerin merakla beklediği festival, İranlı yönetmen Asghar Ferhadi'nin Everybody Knows (Herkes Biliyor) isimli filmi ile perdelerini açtı. 8 Mayıs'ta kapılarını açan 2018 Cannes Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

        2

        Film gösterimleri kadar kırmızı halısıyla da ilgi toplayan Cannes Film Festivali'ne damga vuran isimlerden biri Kendall Jenner oldu.

        3

        22 yaşındaki Kendall Jenner, tercihini transparandan yana kullandı. Ünlü model beyaz elbisesiyle herkesi büyüledi.

        22

        Derin göğüs dekolteli ve sırtını komple açıkta bırakan Valentino imzalı bir elbise giyen Amber Heard'a görenler hayran kaldı.

        23

        Güzel oyuncu dövmesiyle de bakışları üzerine topladı.

        24

        Amber Heard'ın kaburga kemiğinin üzerinde "Te amo como se aman ciertas cosa oscuras secret amante entre la sombra y el alma" yazıyor.

        31

        Amber Heard

        32

        Amber Heard

        33

        CANNES'DA PROTESTO!

        Festivalin ikinci gününe Rus yönetmen için yapılan protesto damga vurdu. Ev hapsinde tutulan Rus yönetmen Kirill Serebrennikov için yapılan protesto gösterisi ve kırmızı halı için cesur bir kıyafet tercih eden bir konuk, Cannes 2018'de olay yarattı.

        34

        Rus yönetmen Kirill Serebrennikov'un büyük ödül Altın Palmiye için yarışan Leto (Yaz) adlı filminin gösterimi festivalin ikinci günü gerçekleşti. Ancak yolsuzluk suçlamasıyla gözaltına alınan ve 19 Ekim'e kadar ev hapsi cezasına mahkum edilen Serebrennikov festivalde yer alamadı.

        35

        Cannes gösterimi öncesinde Leto filminin oyuncuları Irina Starshenbaum, Teo Yoo, Roma Zver, yapımcı Charles-Evrard Tchekhoff ve yapımcı Ilya Stewart, Serebrennikov'un adının yazılı olduğu bir pankartla kırmızı halıda boy gösterdi.

        36

        Leto filminin galasında poz veren bir konuk da tüm bakışları üzerine topladı.