Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kerem Bürsin itiraf etti: Los Angeles'ta günlüğü 75 dolara şoförlük yaptım - Magazin haberleri
        1
        2

        "AMERİKA'DA 11 SENE KALDIM"

        Samimi itiraflarda bulunan Bürsin, merak edilenlerini anlattı.

        Bürsin, "Çocukluğum hep yurt dışında geçti. Sürekli yeni bir hayat kuruyorduk. Avantajı şuydu; Dünyanın neresinde olursan ol insan kalıbı aynı! Endonezya'yı evim gibi hissediyordum. En uzun kaldığım yer ise İstanbul oldu. Amerika'da 11 sene kaldım." dedi.

        3

        "BABAM OYUNCU OLMAMI HİÇ İSTEMEDİ"

        34 yaşındaki oyuncu eğitimi hakkında, "Boston'da pazarlama iletişim bölümünü bitirdim. Bir güvence, sigorta gibi düşünün o bölümü bitirmemi. Babam oyuncu olmamı hiç istemedi, annem gizliden destekledi." ifadelerini kullandı.

        Müziğin kendisinde çok farklı bir yeri olduğunu belirten Bürsin, "Lisedeyken müzik grubum vardı. Hayatım müzikti! Hafta sonları konser veriyorduk." diye konuştu.

        4

        "SARHOŞ OLDUĞUMDA SOYUNUYORUM"

        Bürsin, "Bir kulağım kepçe ama hangisi hatırlamıyorum. Sol kulağım sanırım biraz kepçe. Birinin çok hoşuna gitmiş bu olay. Gelip söylemişti." dedi.

        Sarhoş olduğunda soyunduğunu itiraf eden Bürsin, "Her yerde soyunuyorum. İlk pantolon ile başlıyorum. Tişört üzerimde, çoraplar, pantolon yok falan. O yüzden çok içmiyorum. En son 2,5-3 yıl önce sarhoş olmuştum" ifadelerini kullandı.

        5

        Ünlü oyuncu, "Takıntın var mı?" sorusuna "Önce duşta şampuan kullanmam lazım. Yoksa kötü bir gün olacağına inanırım. Önce şampuan, sabun, krem ve sonra yine çabucak sabun... Parfüm sıkarken de önce elime 3 fıs, sonra boynuma sürdükten sonra bir x yapmak zorundayım" şeklinde cevap verdi.

        Kerem Bürsin, "Kirli sepetinden tişört ya da çorap giyip çıktın mı?" sorusuna, "Çorap değil ama tişört çok giydim" yanıtını verdi.

        6

        "GÜNLÜĞÜ 75 DOLARA ŞOFÖRLÜK YAPTIM"

        Bir dönem Los Angeles'ta yaşarken şoförlük yaptığını açıklayan Bürsin, "Günlüğü 75 dolar olan bir şirkette oyuncuları taşıdım. Yurt dışından gelen oyuncuları gitmek istedikleri yerlere götürdüm. 'Margot Robbie gelecek' dendi kimdir bilmiyorum o dönemde ünlü değil. Audition çekimi için gelecek. Sonra biz Margot ile iki hafta boyuncu yakın olduk. Sonra gitti, tekrar geri geldi daha sonra da ünlü oldu." dedi.

        7

        "HANDE'Yİ SEÇERİM"

        Kerem Bürsin, "Kiminle yemeğe gitmek istersin?" bölümünde "Helen Mirren mı, Hande Erçel mi?" sorusuna ise "Hande" yanıtını verdi.

        Ayrıca dört yıldır film yazdığını açıklayan Bürsin, "Kafamda bir tarih yok. 4 yıldır yazıyorum. Ne zaman biterse artık" ifadelerini kullandı.

        8

        AŞKLARI MALDİVLER'DE BELGELENMİŞTİ

        Öte yandan her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin aşkları belgelenmişti.

        Bürsin, Erçel ile aşk yaşadığını uzun süre gizlemesinin ardından geçtiğimiz aylarda kabul edip, mutlu olduklarını söylemişti.

        9

        ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Geçtiğimiz haftalarda Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü" ifadelerini kullanmıştı.

        10

        "EVLİLİK" AÇIKLAMASI

        27 yaşındaki Hande Erçel, muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var" demekle yetinmişti.

        11

        "HANDE İLE OLDUĞUM İÇİN ŞANSLIYIM"

        Erçel'le olan ilişkisi hakkında konuşan Bürsin ise, "Kendisiyle daha önce tanışmıyorduk. Aramızda ilk tanışma günümüzü konuşuyoruz. Yani 'Ne zaman?' diye. Biz iş yüzünden bir araya geldik. Arkadaşlığımız, dostluğa dönüştü. Çok yakın arkadaş ve birbirimize zor zamanlarımızda destek olduk. Bir noktadan sonra tabii, 'Allah Allah, acaba?' dedik. Şanslıyız. Ben Hande ile olduğum için şanslıyım" demişti.

        12

        "MAÇO DEĞİLİM AMA GEÇMİŞTE HATALARIM OLDU"

        Kerem Bürsin, "Maço musunuz? Sevgilinizin kıyafetine karışır mısınız?" sorularına ise, "Bence maço değilim. Politikama maçoluk uymuyor. Feminist politikama maçoluk uymuyor. Hiç 'Geçmişte karışmadım' diyemem. Bu olayı da hata olarak görüyorum. Hatalarım oldu. El kaldırma ya da küfretme olmadı ama 'Ya bunu mu giyeceksin!' dediğim oldu ama kitaplar okuyarak bunların ne kadar yanlış olduğu gördüm" şeklinde yanıt vermişti.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ