Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli'nde jandarma ekipleri, belde ve köylerdeki okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi.

        İl Jandarma Komutanlığınca "Huzurlu Okul Önleri ve Huzurlu Sokaklar" uygulamasına 106 ekip ve 354 personel katıldı.

        Uygulamada, 30 okul, 2 öğrenci yurdu, 33 metruk bina ve 80 umuma açık alan kontrol edilirken, 1528 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapıldı, yoklama kaçağı olduğu belirlenen bir kişi yakalandı.

        Ayrıca 816 araç ve sürücüsü denetlenirken, uygulamalarda 180 paket kaçak sigara, 10 kilogram kıyılmış tütün ile 22 bin 400 makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler