Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir'in Akçakent ilçesinde evlerinde silahla vurulan çift hayatını kaybetti.

        Yaylaözü köyünde yaşayan Refik Kaygısız (63) ve eşi Emine Kaygısız'ın (62) ikametinden silah sesleri duyulması üzerine komşuları eve geldi.

        Çifti silahla yaralanmış halde gören komşuları, sağlık ve jandarma ekiplerine bilgi verdi.

        Sağlık ekipleri, karı kocanın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.

        Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi, şüphelinin Kırıkkale'ye kaçtığını belirledi.

        Kırşehir ve Kırıkkale jandarma ekipleri ile Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü personelince düzenlenen operasyonda, zanlı H.D. Kırıkkale'de saklandığı ikamette gözaltına alındı.

        Şüpheli, Kırşehir'e getirildi.

        H.D'nin Kaygısız çifti ile kuru ot ve ağaç yakılması nedeniyle tartıştığı, olayın büyümesi üzerine yanındaki silahla çifte ateş ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler