Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kısmet dizisi konusu nedir ve gerçek hikaye mi, uyarlama senaryo mu? Kısmet oyuncuları kimler ve nerede çekiliyor?
        1

        Yaz sezonun komedi dizisi Kısmet ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. İzleyiciyi hem güldürecek hem de zaman zaman duygulandıracak dizi yaz sezonuna iddalı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. İşte, çekimleri İstanbul'un Beşiktaş ve Galata semtlerinde gerçekleştirilen ve Semih Bağcı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu ise Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp'in kaleme aldığı dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın günü hakkında bilgiler…

        2

        KISMET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

        Mahallenin gözbebeği Avukat Doğan ile güzeller güzeli komşusu Melike’nin 5 yaşından beri nasıl olup da kavuşamadıklarının hikayesi... Bazen kavuşmak için iki tarafın da çok sevmesi yeterli olmaz ama ayrılmak da "Kısmet" değildir.

        3

        KISMET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

        Cem Gelinoğlu

        Özge Özacar

        Cenan Adıgüzel

        4

        Lale Mansur

        Arif Pişkin

        Serdar Orçin

        Kerem Kupacı

        5

        KISMET DİZİSİ İLK BÖLÜM ÖZETİ

        Kısmet ilk bölümüyle 16 Haziran Cuma saat 20.00'de!

        Melike, iki sene önce evlendiği Taner'den boşanmaya karar vererek, yeniden anne babasının evine geri döner. Döndüğünde de, çocukluk aşkı Doğan'ı iki sene önce nasıl bıraktıysa öyle bulur. Balkonda ve yalnız... Melike'nin bu geri dönüşü, Doğan'ın aklını karıştırır.

        6

        Bu duruma da en çok Doğan'ın annesi Sema sinirlenir. Çünkü Melike'nin gelmesinin, oğlunun nişanlısı Ceylan'la aralarını bozacağını düşünür. Nitekim, yanılmaz da. Kafası karışan Doğan, iki kadın arasında kalmıştır. Sevdiği Melike'nin mi, yoksa onu seven Ceylan'ın mı peşinden gidecektir?