Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin hafta sonu kaçamağı - Magazin haberleri
        1

        2016 yılında evlenen Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, soluğu İğneada'da aldı. Hafta sonu gerçekleşen sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek, doğa tatili yapan ikiliye, oyuncu arkadaşları Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk de eşlik etti.

        2

        Temiz havada stres atan çiftten Dizer, eşi Tatlıtuğ ve köpeği Mars'ın bu karesini beyaz kalp emojisi ile birlikte sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        Çift, geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının başlamasının ardından İstanbul'dan ayrılıp, Bodrum'a yerleşmişti.

        İĞNEADA

        İğneada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı, Trakya'nın Karadeniz sahilinde bir beldedir. 22 kilometrelik bir sahile sahiptir. Bağlı olduğu ilçeye 26, Kırklareli il merkezine ise 100 kilometre uzaklıktadır.

        3

        SIPA ARZU'NUN KIVANÇ SEVGİSİ

        Öte yandan Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz haftalarda Beykoz'daki Yük Hayvanlarını Koruma Derneği'ni ziyaret etmişti.

        Hayvanseverliği ile bilinen 37 yaşındaki Tatlıtuğ, Arzu adındaki sıpa ile bir süre vakit geçirmişti. Dizer, Arzu adlı sıpanın, eşi Kıvanç Tatlıtuğ'a olan hayranlığını böyle görüntülemişti.

        "BAZEN SIPA OLMAK İSTERSİN"

        O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Başak Dizer'in paylaşımı takipçilerinden oldukça ilgi gördü. İşte takipçilerinden Tatlıtuğ ile Sıpa Arzu'nun eğlenceli anlarına gelen birkaç yorum:

        - "Ülkenin yakışıklılık seviyesini arttıran, gerçek oyuncu, gerçek bir hayvansever..."

        - "Arzu da kime hayran olacağını biliyor."

        - "Bazen bir sıpa olmak istersin..."

        - "Hayran olmamak mümkün mü?"

        4

        "ŞEHİR DIŞINDA YAŞIYORUZ"

        Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 11 gün önce stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte Etiler'de görüntülenmişti.

        Tatlıtuğ, Covid-19 salgını nedeniyle pandeminin ilk zamanlarında doğa ile iç içe vakit geçirdiklerini belirtmişti. Ünlü oyuncu, "Biliyorsunuz; biz şehir dışında yaşıyoruz. O dönem doğa ile iç içe olmak, en azından evden dışarı çıkabiliyor olmak iyiydi" demişti.

        5

        KORONAYA YAKALANMIŞ

        Geçtiğimiz aylarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan test sonucu zatürre olduğu anlaşılan Tatlıtuğ, rahatsızlığından uzun bir zaman sonra yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını söylemişti.

        Oyuncu, "Covid-19 ile zatürre şu anda birbirinden çok ayırt edilebilmediği için rahatsızlandıktan sonra birçok insan gibi farkına vardık ki ben önceden bunu geçirmişim ama bu bir zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Ondan sonraki testler sonucunda bunun olduğunun farkına vardık. Böyle geldi, geçti" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Kıvanç Tatlıtuğ'un röportaj verdiği sırada Başak Dizer'in eşine bakışları dikkatlerden kaçmamıştı.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ