Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Kocaeli okullar tatil mi ? 20 Ocak 2022 yarın Kocaeli'de okul var mı, Valilik'ten son dakika kar tatili açıklaması yapıldı mı?
        1

        Meteoroloji'nin yaptığı uyarılara göre, Kocaeli'de bugün itibarı ile kar yağısı etkisini gösterecek. Şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı şimdiden görülürken bugün Kocaeli'de okullar tatil olacak mı sorusuna da cevap aranmaya başlandı. Bilindiği üzere, Kocaeli'de ilkokul, ortaokul ve liselerin kar tatili durumu Valilik tarafından yapılan son dakika açıklaması ile belli oluyor.

        BUGÜN KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL OLDU MU? (19 OCAK 2022 ÇARŞAMBA)

        Milyonlarca öğrencinin gözü kulağı, Valilik'ten gelecek son dakika İstanbul kar tatili açıklamasına çevrildi. Peki, bugün Kocaeli'de okullar tatil edildi mi, Valilik tarafından herhangi bir açıklama var mı?

        İşte, bugün Kocaeli'de okul var mı, tatil olacak mı sorusunun yanıtı!

        2

        BUGÜN KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

        Kocaeli'de 19 Ocak 2022 Çarşamba gününe ilişkin bir kar tatili kararı alınmadı. Kar yağışının eğitim ve öğretimi aksatması durumunda Valilik tarafından kar tatili konusuyla ilgili açıklama gelir.

        Kocaeli Valiliği tarafından kar tatili açıklaması geldiğinde haberimizden öğrenebilirsiniz.

        3

        MGM tarafından yapılan açıklamaya göre yarın Kocaeli'de 0 ila 3 derece arasında bir sıcaklık olacak ve aralıklı olarak yoğun kar yağışı görülecek.