Kartepe'de çocuklar "Karlar Diyarı" oyunuyla eğlendi
Kartepe Belediyesi tarafından yarıyıl tatili etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Karlar Diyarı" adlı tiyatro oyunu çocuklarla buluştu.
Öğrencilerin tatillerini verimli ve keyifli geçirmeleri amacıyla organize edilen etkinlikler sürüyor. Bu kapsamda Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Karlar Diyarı" oyununa çocuklar ve aileleri ilgi gösterdi.
Müzikal ve dans gösterilerinin yer aldığı oyunda çocuklar eğlenceli vakit geçirdi. Kültür sanat etkinliklerinin tatil boyunca çeşitli programlarla devam edeceği kaydedildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.