Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Park ile tatilcilerin Kandıra sahillerindeki plajlara aktarmasız olarak ulaşımını sağlayacağı otobüs hatları 29 Haziran'da hizmete başlayacak.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş’nin, Kandıra Sahillerine ulaşımı kolaylaştırmak için 2016 yılında açtığı iki yeni otobüs hattı, bu yaz da tatilcileri taşımaya hazırlanıyor. Yaz aylarında Kocaeli ve komşu illerden gelen vatandaşların akınına uğrayan Kerpe, Kumcağız, Kefken ve Cebeci sahillerine ulaşımı rahatlatmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş’nin açtığı 800K ve 800C hatlı otobüsler 29 Haziran’dan itibaren tatilcileri taşımaya başlıyor.

        Büyükşehir, Ulaşım Park A.Ş ile tatilcilerin sahillere ulaşımlarını kolaylaştırmak için hizmete sunduğu hatlar 29 Haziran’da yolcu taşımaya başlayacakç 800K ve 800C hatlı otobüsler Körfez ilçesinden yolcu almaya başlayarak her gün Kandıra sahillerine vatandaşları konforlu ve güvenli şekilde ulaştıracak.

        Kandıra sahillerine ulaşımı sağlayacak hatlardan 800 C, Körfez, Derince, İzmit, İzmit Otogar, Kefken ve Cebeci güzergâhında karşılıklı olarak 22 sefer yapacak. Cumartesi ve Pazar günleri ise karşılıklı 34 sefer gerçekleştirilecek. 800 K hattı ise Körfez, Derince, İzmit, Kerpe güzergahında vatandaşlara hizmet verecek. Hafta içi karşılıklı olarak 22 sefer gerçekleştirecek olan 800K hattı, Cumartesi ve Pazar günleri karşılıklı olarak 34 sefer gerçekleştirecek. Yoğun talep gören 800K ve 800C No’lu hatların sefer saatleri yeniden düzenlenerek 29 Haziran 2018 Cuma günü itibariyle vatandaşların kullanımına sunulacak.

        Kandıra sahillerine ulaşım sağlayacak olan araçların seferleri sabah ve akşam yoğun saatlerde 30 dakikada bir olacak şekilde düzenleniyor. Ayrıca hafta içi çalışan vatandaşlar için de saat 06.00’da Cebeci kalkışlı Cebeci Kefken Kumcağız Kerpe İzmit Derince Körfez güzergahına ek sefer konuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler