Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KOMEK usta öğreticileri ve kursiyerleri, evlenen arkadaşlarını mutlu gününde arkadaşları yalnız bırakmadı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KOMEK) eğitim gören evlenecek kadınlar için kursiyer arkadaşları tarafından hazırlanan KOMEK bohçası, mutlu bir evliliğin en güzel simgesi oldu. KOMEK bohçasını geçtiğimiz aylarda alan mefruşat kursiyeri Fatma Tarakçı evlendi. Tarakçı’yı bu mutlu gününde aynı zamanda bohçasının hazırlanmasında katkıları olan usta öğreticileri ile kursiyer arkadaşları yalnız bırakmadı.

        Fatma Tarakçı nikah öncesinde usta öğreticilerinden kendisinin nikâh şahitleri olmalarını istedi. Kursiyerlerinin bu anlamlı davranışı karşısında oldukça duygulanan usta öğreticiler büyük bir memnuniyetle bu görevi yerine getireceklerini söyledi.

        Evliler kervanına katılan kursiyer Fatma Tarakçı bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan usta öğreticileri ve kurs arkadaşlarına teşekkür etti. KOMEK’in kendisinin ailesi olduğunu söyleyen Tarakçı, “KOMEK, her zaman olduğu gibi evlilik hazırlıklarımda da beni yalnız bırakmadı. Bana çok güzel bir KOMEK bohçası hazırladılar. Eksik olan tüm ihtiyaçlarımı bu bohçada buldum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

        KOMEK Bohçası, Meslek ve Sanat Eğitim Kurslarının en önemli yardımlaşma projeleri arasında yer alıyor. Proje kapsamında KOMEK kurs merkezlerinde eğitim alan gelin adayları belirleniyor. Belirlenen kişilerin düğün takvimleri geldiğinde hazırlanan bohçalar, KOMEK ve KOMEK kursiyerlerinin bir hediyesi olarak yine KOMEK’te eğitim alan gelin adaylarına takdim ediliyor. KOMEK Bohçaları genellikle ilçe sergilerinin açılış törenleri sırasında bizzat Başkan İbrahim Karaosmanoğlu tarafından gelin adayı kursiyerlere hediye ediliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler