Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaralı halde bulunan atmaca ve kedi, zabıta ekipleri tarafından hayvan barınağına teslim edildi.

        İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Sahipsiz Hayvanlara Müdahale Birimi, sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Şimdiye kadar yüzlerce yaralı, sahipsiz, bakıma muhtaç sokak hayvanına sahip çıkan İzmit Zabıtası, havuza düşen bir kedi ile yaralı atmacanın da imdadına yetişti. Fevziye Parkı’nda havuza bir kedi düştüğü ihbarını alan ekipler kısa süre içinde bölgeye gittiler. Havuza düşen kediyi bulunduğu yerden çıkaran görevliler tarafından daha sonra Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim ederek tedavi edilmelerini sağlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler