Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kocaeli İYİ Parti milletvekili aday listesi! İYİ Parti'nin milletvekili adayları

        27. Dönem Genel Seçim milletvekili adayları belli oldu. 24 Haziran 2018, Pazar günü yapılacak seçimlerdeKocaeli İYİ Partimilletvekili adayları açıklandı. İşte İYİ Parti'nin Kocaeli Milletvekili listesi...

        Kocaeli İYİ Parti milletvekili adayları

        REKLAM
        REKLAM

        "CUMHURBAŞKANI KOCAELİ'NDEN ÇIKACAK"

        REKLAM

        İYİPartiGenel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Düzce mitinginin ardındanKocaeli'nde vatandaşlara seslendi. "Doğduğum, doyduğum, büyüdüm şehirKocaeli'nden Cumhurbaşkanı çıkacak" diyen Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

        BİZİM ÇILGIN PROJEMİZ YOK

        Türkiye'nin kaynakları var. Ne yapılması gerekiyor. Önce israfın önüne geçilecek. Yatırım yapılacak ve yolsuzlukların önüne geçilecek. Bizim çılgın projemiz yok. Çünkü bizim çılgın proje yapmaya ihtiyacımız yok. Bizim insanımıza yatırım yapıp eğitimini kaliteli bir şekilde verdiğimizde, bu ülkede ki en çılgın proje bu oluyor. Toplamda 3-4 televizyon kanalına çıktım. Çok sorun değil. Sarayın televizyonlarında olmaktansaKocaelihalkının kalbinde ve karşısında olmayı tercih ederim.

        BİNDİĞİNİZ LÜKS ARABALAR KAYNAKTIR

        Biz genç işsizliği çözeceğiz. Bir devlet iş vermek zorundadır. İş veremiyorsa da onlara işsiz kaldığı süre boyunca ücret ödemek zorundadır. Gençlerimize iş veremiyorsak hiçbir şey konuşmamızın manası yok. Ülkemizde tarımı bitirdiler. Artık ülkemizde hiçbir şey yetiştiremiyoruz ve ithal ediyoruz. Biz bu sorunu çözeceğiz diyoruz. Diyorlar ki kaynak nerede? Kaynak nerede söyleyelim. Sizin bindiğiniz, gelininizin, damadınızın, kaynananızın bindiği o lüks arabalar 8 milyar ediyor. Seçildiğimde onlara hemen şunu söyleyeceğim, inin o arabalardan inin.

        BAKANIN OĞLU 2 MİLYONA AZ DİYOR

        REKLAM

        Bir buçuk milyon Suriyeli vatandaşı getirdiler ve 150 milyar Türk Lirası harcadılar. Biz onları sulh içinde memleketlerine göndereceğiz. TRT, yıllık 2 buçuk milyar Türk Lirası harcıyor. Peki ya onların saraylarına ne demeli. Bu paraların hepsi benim vatandaşımın cebinden çıkıyor. Bunlar kaynak değil midir? Sağlık Bakanlığı'nın boşa harcadığı paralara ne demeli. Oradan TOKİ'ye geçtik. Orada kanalizasyon çıktı. Akıyor da akıyor. Bunlar alışmışlar bedava yaşamaya. Bunun önünü kestiğimizde alın size kaynak. Benim gençlerimin cebinde para yokken, bir bakan çocuğunu arıyor neredesin diyor? Hangi evdesin diyor. Para var mı diye soruyor ve gelen cevap yok baba 2 milyon kadar var. Bir bakanın oğlu yok diye 2 milyondan bahsediyorsa benim gençlerimin neden olmasın?

        BİZ BUNLARIN HESABINI SORACAĞIZ

        Bu toprağın bir kızı olarak, ablanız, anneniz olarak, elbette sizden Cumhurbaşkanlığı için oy istiyorum. Biz Rumelililer kanuna tüzüğe uyan, sabırlı insanlarızdır. Ama haksızlığa gelemeyiz. BuradaKocaeli'de yaşayan Rumelili vatandaşlarımızı bu iktidarın haksız uygulamalarına karşı durmaya çağırıyorum. Bunlar Atatürk'e karşılar. Siz kendinizi Atatürk'le bir tutmayın. 2 yıl önce bir darbe teşebbüsü oldu. Sen İlker Başbuğ'u terör örgütü üyesi olarak hapse attın. Saygıdeğer askerleri cezaevine attın. Orduyu itibarsızlaştırdın. Asıl FETÖ'cü olanlara dokunmadın. Suçsuz binlerce on binlerce insanı cezaevlerine attın. Biz bunların hesabını soracağız."

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ