Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'da caddelerde drift attığı tespit edilen 7 sürücüye 445 bin 574 lira ceza uygulandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli noktalarında trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi.

        Caddelerde drift yaptığı belirlenen 7 sürücüden 6'sının ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu. Bir sürücünün ehliyeti ise 5 yıl içerisinde ikinci kez drift atarken yakalanması nedeniyle iptal edildi.

        Ayrıca sürücülere toplam 445 bin 574 lira ceza kesilirken, otomobillerden 2'si 60 gün süreyle trafikten men edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler