Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'Kulüp'ün galasına ünlü yağmuru - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Geceye dizinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger'in yanı sıra dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, Seren Yüce, yapımcısı Saner Ayar, Ayşe Durmaz ve Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş da katıldı.

        Davet, Şef Maksut Akşar imzalı gece için özel olarak hazırlanan menünün servis edildiği yemekle devam etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncular, duygularını dile getirdi.

        GÖKÇE BAHADIR: ÇOK HEYECANLIYIM

        Gökçe Bahadır, "Sanırım iş ile ilgili konuşmak biraz zor. Aslında çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Çok çalıştık. Hem işimden hem de oynadığım karekterden çok fazla şey öğrendim. Yarın tepkileri gördüğümüz zaman o zaman konuşalım ve yarın seyirciyle buluşuyor. Senaryo ilk geldiğinde 'Nasıl oynarım?' diye düşünmüştüm ama rolün içine girdikçe her şey daha kolay oldu." dedi.

        REKLAM

        BARIŞ ARDUÇ: İLK GÜNDEN BERİ BU ANI BEKLİYORDUK

        Barış Arduç, "Bu dizide olduğum için çok şanslıyım, çok güzel oldu. İlk günden beri bu anı bekliyorduk. Geldi, çattı. Hikayeyi bildiğimiz için oyun üzerinde sahnede fazla konuşabildiğimiz için neyle karşı karşıya kalacağımızı bildiğimiz için bu ilk izlemede sırtımı yaslayıp, tadını çıkara çıkara izleme şansına sahip olacağım. Güzel bir iş oldu. Ülke adına yapılmış bir iş. ben ve bizim adımıza gururluyuz." açıklamasında bulundu.

        KENAN DOĞULU: DİZİ İLE AYRI BİR BAĞIMIZ OLDU

        Geceye katılanlar arasında Kenan Doğulu-Beren Saat çifti de vardı. İkili, gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Heyecanlı olduğunu ifade eden Doğulu, dizinin dördüncü bölümüne bir şarkı verdiğini açıkladı.

        Ünlü şarkıcı, "İnşallah harika bir sezon olur. Dizi ile duygusal olarak ayrı bir bağımız oldu. Umarım çok güzel ve iyi bir sezon olur." diye konuştu. Beren Saat ise heyecanlı olduğunu ifade etti.

        'Kulüp', 5 Kasım'da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix'te gösterime girecek.

        'KULÜP' HAKKINDA

        1955 İstanbul'unda geçen hikaye, dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel'in yaşam macerasını anlatıyor. Matilda bir yandan kızı Raşel ile ilişkisini düzeltmeye, onu Pera'nın belalı yakışıklısı Fıstık İsmet'ten uzak tutmaya çalışacak; bir yandan da gece hayatındaki meslektaşları olan cesur patronu Orhan, kıskanç yöneticisi Çelebi ve vizyoner sanatçı Selim’in egolarını yönetmeye uğraşacaktır. Müşteriler için cennet, çalışanlar için bir cehennem olan Kulüp, Matilda’nın gelişiyle yepyeni bir ruha bürünecek; her biri kendi hikayesinin “öteki”si olan karakterlerimiz için bir yuvaya dönüşecektir. Belki de en güzel aile, ailesizlerin kurduğudur.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ