Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kütahya AK Parti milletvekili aday listesi! AK Parti'nin milletvekili adayları

        27. Dönem Genel Seçim milletvekili adayları belli oldu. 24 Haziran 2018, Pazar günü yapılacak seçimlerdeKütahya AK Partimilletvekili adayları açıklandı. İşte AKP'nin Kütahya Milletvekili listesi...

        Kütahya Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili adayları

        REKLAM

        BAŞKAN ÇETİNBAŞ: 24 HAZİRAN'DAN MUTLAKA SANDIĞA GİDELİM

        AKPartiKütahyaİl Başkanı Ali Çetinbaş, bir oyun dahi çok önemli olduğunu belirterek, vatandaşların tatillerini seçim sonrasına ertelemelerini istedi.

        İHA muhabirine konuşan Başkan Çetinbaş, vatandaşların sorunlarını çözüm kapısı olarak yineAKParti'yi gördüğünü ifade etti.

        Çetinbaş, "Kütahyail genelinde tüm teşkilatımız sahada. Biz sahadan kopmayan bir teşkilatız. Şuanda gördüğümüz tablo 24 Haziran seçimlerine seçmenlerimizin hazır. Hem Cumhurbaşkanımıza hem departimize ciddi bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımız eksik gördüğü ve eleştirdiği konuları bize iletiyor, 'Seçimler bitsin hemen şu şu konuları halledin' diyor. Hamdolsun halkın nezdinde çözüm kapısı her zamanAKPartiolarak görülüyor" dedi.

        24 Haziran'da herkesin mutlaka sandığı gitmesini isteyen Başkan Çetinbaş, "Şu andaAKParti'ye yönelik çok pozitif bir hava esiyor. Ancak şunu vurgulamak istiyorum; okullar tatil olduğu için köyüne, kentine gidecek olan kişilerin, 'Nasıl olsaAKPartikazanacak' rahatlığında olmaması gerekiyor. Çünkü seçim sandıkta kazanılıyor. Oy kullanmadığınız zaman bir oy eksik kalmış oluyor. Özellikle bizi tercih eden seçmenler mutlaka sandığa gitmeli. Sandığa gidecek vatandaşlarımızın tatillerini bir hafta sonraya ertelemelerini öneriyoruz. Hem Cumhurbaşkanımızı çok yüksek bir oyla seçmek hem de parlamentodakiAKPartiçoğunluğunu sağlamamız gerekiyor. Keşke dememek için tatillerin ertelenmesi gerekiyor" diye konuştu.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ