Kütahya'da kaçak sigara operasyonu
KÜTAHYA'nınPazarlar ilçesinde bir iş yerine ve otomobilde yapılan aramada kaçak sigara ve tütün mamulleri ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
KÜTAHYA’nınPazarlar ilçesinde bir iş yerine ve otomobilde yapılan aramada kaçak sigara ve tütün mamulleri ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il genelinde kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında Pazarlar ilçe merkezinde bulunan bir iş yeri ve araçta arama yaptı. Yapılan aramada, 16 bin 440 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 400 adet bandrolsüz makaron, 63 paket bandrolsüz nargile tütünü ve 3 bin 750 gram kıyılmış bandrolsüz tütün ele geçirildi. Olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Yakalanan 2 şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.