Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Cristiano Ronaldo bu kez saha dışında rekor kırdı! Instagram'da 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi... - Son dakika spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        2022 FIFA Dünya Kupası'nda Portekiz formasıyla H Grubu'ndaki ilk maçına 24 Kasım Perşembe günü Gana karşısında çıkacak 37 yaşındaki futbolcu, uzun yıllardır zirvede yer aldığı sosyal medyada, yeni bir rekora daha imza attı.

        2

        Portekizli yıldız, Instagram'da 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu. Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi ise 376 milyon hayranıyla Ronaldo'yu takibini sürdürdü.

        3

        MİLYONLARI ETKİLİYOR, HİSSELERİ DEĞİŞTİRİYOR

        Profesyonel kariyerinde birçok rekoru elinde bulunduran Cristiano Ronaldo, sağlıklı gıda tüketimine verdiği önemle dikkati çekerken, 36 yaşında üst düzey futbol oynamayı sürdürüyor.

        4

        5 Avrupa Şampiyonası'nda sahaya çıkan ilk futbolcu olan Ronaldo, EURO 2020'de bir gazlı içecek şişesini masadan kaldırınca şirketin hisse değerlerini etkilemişti.

        5

        Macaristan'ı 3-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında 'Coca cola' şişesini kaldıran ve 'Su için.' diyen Ronaldo'nun bu hareketi sonrasında şirketin hisseleri yüzde 1,6 düşmüştü.

        6

        Milyonlarca insan üzerinde etkisi bulunan Ronaldo'nun hareketi, Coca-Cola'nın hisselerinde 4 milyar dolarlık bir değer kaybına neden olmuştu.

        7

        SOSYAL MEDYADA DA ETKİLİ

        Ronaldo'nun etkisi sadece gerçek hayatla sınırlı da değil. Messi'yle birlikte verdikleri satranç pozu, tarihin en çok beğeni alan ikinci fotoğrafı olan Portekizli yıldızın Instagram'daki kazancı da dudak uçuklatıyor.

        8

        Büyük Britanyalı bir Instagram analiz şirketinin aktardığına göre Ronaldo, bu platformdaki bir paylaşımı için 2 milyon 400 bin dolar gelir elde ediyor.

        9

        Portekizli yıldızı bu alanda ABD'li ünlü Kylie Jenner takip ediyor. Jenner ise bir paylaşımından 1,8 milyon Dolar gelir elde ediyor.

        10

        Listenin üçüncü sırasında ise Arjantinli Lionel Messi yer alıyor. Ronaldo'nun tarihteki en iyi futbolcu unvanı kategorisindeki rakibi olan Messi, Instagram'daki bir paylaşımı için 1,8 milyon Dolar gelir elde ediyor.

        11

        Instagram'da en çok gelir elde edenler listesinin dördüncü sırasında ise ABDli şarkıcı Selena Gomez yer alıyor. Gomez paylaşım başına 1.7 milyon dolar elde ediyor.

        12

        SPORDAKİ ÜÇÜNCÜ SIRA VIRAT KOHLI'NİN

        Instagram'da en çok gelir elde edenler listesinin 15. sırasında yer alan Hintli kriket yıldızı Virat Kohli ise spor kategorisinde üçüncü sırada bulunuyor.

        28

        20 - KATY PERRY - 180 MİLYON

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ