Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Lionel Messi'ye MLS'den tarihi teklif: Kulübün anahtarı teslim edilecek! - Futbol Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Lionel Messi'nin Fransa ekibi PSG'ye veda edeceğini açıklamasının ardından Amerika, Suudi Arabistan ve Barcelona, Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

        2

        MLS ekiplerinden Inter Miami, tarihi bir teklifle yıldız oyuncunun kapısını çaldı.

        3

        The Athletic'in yaptığı habere göre, dünyanın en iyi ligleri arasına girmeyi hedefleyen MLS'nin de Messi'yi kadrosuna katması için Inter Miami'yi destekleyeceği aktarıldı.

        4

        Inter Miami, Messi'ye alacağı maaşın dışında emekli olduktan sonra kulüpten hisse vermeyi planladığı aktarıldı.

        5

        Yapılan habere göre Adidas ve Apple, Messi'nin MLS'ye gelmeyi kabul etmesi halinde oyuncuyla dev bir anlaşma imzalayacak.

        6

        Haberde, ligin yayıncılarından Apple TV+'ın abonelerden elde ettiği gelirin bir kısmını Messi'ye teklif etmeyi düşündüğü belirtildi.

        7

        Messi'nin MLS'e olası transferinde abone sayısında artış yaşanacağı ve bu sayede izlenmelerin de artış göstereceği kaydedildi.

        8

        Ayrıca ligin ana sponsoru olan ve ligdeki bütün takımların formasını üreten Adidas'ın da Messi'nin, MLS'ye gelmeyi kabul etmesi halinde Arjantinli yıldıza yapılacak olan kardan pay vermeyi hedeflediği belirtildi.

        9

        Suudi Arabistan'ın, ise yıldız futbolcuya yıllık 500 milyon Euro kazanacağı bir teklif sunduğu aktarılmıştı.

        10

        Suudi Arabistan devletinin dünyada tanınırlığını artırmak için futbol sektörüne büyük önem verdiği ve bu nedenle Ronaldo'nun ardından Messi'yi de ülke futboluna kazandırmak istediği kaydedildi.

        11

        Messi'nin Suudi Arabistan'a transferi gerçekleştiği takdirde, kariyerleri boyunca sürekli karşılaştırılan ve büyük rekabet içinde olan Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi'nin yolları yeniden kesişecek.

        12

        Barcelona'da eski oyuncusunun geri dönmesi için La Liga yönetimiyle görüşmeler gerçekleştiriyor.